我終於頂唔順養古曼童個同事

1001 回覆
96 Like 897 Dislike
去外國之前燒左對公仔
古乜柒曼童
無中生有
小朋友好小氣 可能知你覺得佢地唔靚
小朋友對依啲野好敏感 好易接觸到 你又唔知佢影響小朋友幾多 一陣隻鬼仔原來一直係個小朋友耳邊講野騷擾住個小朋友咁點 你身為老師咁對小朋友已經算係推佢地係另類危險之中
身為成年人你咁樣影響同事工作環境都唔要得啦
高層其實要炒鳩佢
好似係 basic個啲
新界咁大
講多啲啦
先唔理隻鬼仔跟唔跟到咁遠

但係移民搬屋咁多野搞,人又攰、又無哂朋友親人係身邊,心靈弱啲仲形住有人跟,好大鑊架
有咩好介紹?
校長唔信咪覺得你搵D咁既理由辭職只係藉口,傾都無用
當你係清醒先,咁到我覺得你好奇怪
明明講到佢帶隻野返公司,隻咩古曼影響咁大直接導致你想辭職,但你都要撇除呢件事硬係講佢好好好溫柔係啲童有問題唔關佢事
就好似藍絲話其實啲前線狗行為問題咋嘛關林奠比卡超咩事啫咁
你前面停電鎖門單野具體描述到佢訓斥你地老師黎冷靜啲而你擺左個表達不滿,但你呢度又會咁坦護佢撇除你俾鬼迷就似係個acc換左個人先會咁前後矛盾

雖然睇你個勢都係會話自己1999帶過去最少你都要認知下自己係有啲奇怪
幾時開始帶個兩隻公仔返黎
所以咪話好難以置信原來有咁多呢啲人
仲以為啲拜山拜水拜石頭嘅時代已經過咗,或者最多只會喺化外之地盛行
做教育理應更理性至係,但1f同班同事日日夜夜咁講同事是非呢啲冇營養嘅話題,形成咗個咁荒謬嘅echo chamber
係爭在未話唔轉發連鎖信會死全家
明白樓主覺得好似搞到個主仼 想挨義氣頂埋佢
樓主決心做到聖誕就同個同事保持距離 唔好再諗做深交
番到學校唔好太驚 氣場會唔好 如果自己一個驚既試下大聲唱歌or播下歌壯下膽

希望你平平安安 一切順利
而家已經唔祇係你撈唔撈嘅問題,仲係幼稚園所有小朋友嘅安全問題。

作為大人,至少都係唔撈前幫手解決d鬼仔問題。
佢養古曼童,咁你咪放個佛祖同魯士係枱頭
唔信但會驚
正如有啲人理智知道自己handle到某樣嘢,但都會緊張
公司唔重視你
咪唔好頂
所羅門第62位柱魔-瓦拉克

所羅門第1位柱魔-巴力

派呢2隻去打嗰2隻古曼童,一定贏
依種好撚恐怖
用偉大嘅領袖習總書記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞