[10月足球新番]《BLUE LOCK 藍色監獄》

1001 回覆
34 Like 16 Dislike
[member]有[/member]
你勁唔sick ball 🙏🏻
今個星期無新一集?
凜 好似佐助細個,自以為天下第一,EQ 低,小氣,唔抵得有人表現出色過自己

統睇樣+氣場

國神 =一護
馬狼 =劍八
一直覺得 玲王 同冴 見識過世界,明白自己的才能,就放棄做前鋒,專職中場

而潔就唔願意承認自己冇才能,始終保持做前鋒的夢想
呢排咁撚唔準時既
而家新英雄大戰玩法唔同, 要比球會知道自己等點或貢獻, 如果唔係就收唔到好offer, 所以最先睇得開個個就有着數,希望阿狗出更高offer 比佢

睇完外傳,就更加鐘意玲王同Nagi 呢Pair, 而家難得玲王企返起身,希望無野再發生喇
寫廢馬狼,再話佢進化

第1季佢1個過幾個,依家就咁比人Mark 死

(今集停個位係幾好,但ED 劇透哂呢 )
同齡佢的確第一,而且個設定都on9,佢拎哂所有學界冠軍咁濟但竟然冇入選U隊
始終要人進化先係呢套嘢嘅方向
用半場迷失自我咪算俾面囉,一陣話佢廢到入下stage咪仲尷尬
點解Netflix 仲未有
依家終於有…
最bug係竟然無人識佢,要電子板出左佢個名d人先知佢咩名,仲要諗係咪同冴有關係,正路嬴晒d學校冠軍,實個個採訪佢係天才個細佬 有咩可能佢地全部唔識佢
全場都踢學界
但冇人識學界冠軍
下場牙羊做主角
Sexy football 再等下先
有冇漫畫手足加密話我知簡左邊個做隊友
大小姐
睇個款似sexy football入選做防守球員mark馬狼,阿羊就後尾換入黎覺醒搵到生存目標救世
今集馬狼好撚型
同埋杏理個小劇場好婆
踢高中足球既肯定都知大家係邊個,但可以講到全部都冇人識咁,起碼會識入到全國賽果堆前鋒啦,除非呢堆人全部都廢到踢唔到全國賽
呢套野個個日本好似無人睇高中足球咁,仲要戰力勁唔平均, 名門青森山田可以輸比玲王個間不知名高中, 仲要佢間足球部係新開

BTW, 有無人而家新英雄大戰 德甲拜仁個個諾亞同英超曼城個個Chris 呢兩個導師係指緊邊兩個現役球星, 成日覺得曼城個個好似係Pakho , 巴菜個個應該係尼馬, psg 個個應該係包皮
曼城果個好明顯係牙朗啦 又著7號 又肌肉狂 又係咁賣廣告,拜仁果個應該係利雲,意甲果個就伊巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞