三國志 · 戰略版 (74)- 開心無敵打呂布 ~ Super!!

984 回覆
2 Like 3 Dislike
正game 開始走向 1控 10狀態
普通mode 1控10 , 搵3個痴線佬 3控30
再加50隊上線,30+50 = 80 隊推線
1個盟前期先得120人,活躍得個40% ,頂盡60隊
80隊=普通mode = 推線不敗

識玩一定去挑戰mode避戰1控10多開既服
唔係白板打滿紅無參考價值,拉
三國志工作室版
1控10 ,只要班細肯交account 就免戰功
Line // WeChat // dc 都唔洗開 ,凌晨20隊夠橫掃
最緊要有個新人類//基拉大和 多開
透過line 點名、用太守都係on9
唯一方法都係去挑戰服避戰,等多開服冇咁易出cheat,斷開肯交account既人既機會率
但挑戰服都係尻尻地
3紅 打6紅
仲要天生被克制,龐統冇演
3控30 + 30 隊上線女= 60隊駐守
食89 ,對家都要200隊先打得穿
佢地有幾何叫到200隊上線
想話挑戰服仲難玩
識玩一定走線
挑戰服強強聯手都好尻

暫時挑戰服三大尻野:
-強強
-全民匪
-私怨互劈
自己分陣營打普通
官方分陣營打挑戰
挑戰+ 赤壁、天下爭鋒 = 最平衡
睇唔順眼既同陣營都照打
可以傾計
PO藤甲打滿紅兵刃打飛機自HIGH仲要用推PO做藉口就無撚謂啦, 師兄
收皮啦,藤甲唔打剋制唔通打火呀,上面有師兄exact7ly呢三隻無落藤甲話打兵刃唔夠打咁我po裝左藤甲既版本拎滿紅黎穿既戰報有咩問題,自己唔追po走黎串我做乜柒,講埋晒d廢話,收皮啦
其實我係見佢po完堆圖個陣咁岩俾夏太黃爆頭先講個句
打火輸正常既
屌你老尾撩交嗌
人地分享下姐 又唔係吹到自己天下第一
唔洗針住人地下話
唔岩用咪玩返其他陣容囉
師兄你都識講po完先被人爆頭啦,po個陣點save到未打既戰報
除左個場未俾人爆過頭?
我隊濕鳩太尉籐甲成日俾孫權太史騎爆
未啦先得個46級打得幾多場
可能都係我黎得3隊另外群弓權太騎,孫權癲起上黎滿紅太尉藤甲都照穿
神奇寶貝:小智不愧為「逆屬性對戰大師」,表示不是逆風不會玩!

三國逆屬大師
仲未知自己咩問題 就係0參考性 無人想知藤甲打兵刃點點點呀 大佬 醒少少
柒少陣啦好肉酸,成個世界圍住你轉咩,唔想知咪唔睇睇囉,洗唔洗教呀,你係咪有強逼症呀,po幾個戰報阻撚到你咩呀,洗唔洗打電話投訴呀
呢隻game就係食克制嫁啦咁都0參考性
食克制又0參考性 滿紅又0參考性 仲有咩可以參考
萬般皆下品唯有射蒸弓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞