三國志 · 戰略版 (74)- 開心無敵打呂布 ~ Super!!

984 回覆
2 Like 3 Dislike
算吧啦佢,玩大俠個號都玩到咁
咁嘅話我得武鋒盾最紅
程普 黃忠 滿紅

其次可能劉關
關都係滿紅

但我frd 白板姜維都開得幾順咁
桃園好用啊 唔想拆開佢哋
有箕形定打唔過咩
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=36815&snA=6565
送你一篇文
呢篇野我季季開荒都會望住,算係我係所有網站搵到對非滿紅號最好既開荒指南

開荒唔係淨係講緊打唔打到地,仲要睇你打完之後點樣最適當咁轉型
會話有紅用紅就係睇埋你開荒之後打交點先唔會拎幾百戰功然後比人秒殺
我都有346同姜關蔡
但我陸遜同姜維得1紅,而且肉弓而家狗也不屌,吳槍又要等10日
而我呂布2紅淵滿紅,所以我一定係夏太黃開荒然後第2日轉34呂保證發肓
而唔會用346或者姜關蔡,因為速度一定輸比滿紅,然後轉型之後等級又輸比滿紅成條街,第一波衝突你就輸軍營輸等級然後無曬遊戲體驗
人哋可能好葡萄晴媽請班高層食おまかせ又唔請佢
佢都唔係幹部,點會有佢份
佢自己都多番強調自己係小薯
咁事實毛爸真係廢 自己人都笑鳩佢喇
當初奶晴媽鞋底先去63服都唔好話自己係𡃁啦
收台啦佢
當初官方搵件咁既垃圾做KOL唔知做乜
搵達哥hard sell都好過垃圾毛疤

一陣睇吓 我次次開荒都要睇多次個爆倉升7本
次次都唔記得
因為啱啱好我無一隊比較強勢嘅盾隊打弓隊
我抽唔到太尉所以而家抽到劉備唔知要唔要出桃園
成日都比啲高紅70 社稷 群弓 虎臣打成狗
有無張角同魯肅?試下天公盾,就算無天公杖都可以一試
兩樣都有
但暫時仲係想出住吳槍先
而家抽到劉備第一時間諗到嘅都係桃園同天公
仆街季初換咗好學無換天公棍 諗住有排都唔洗用張角
S1 接近0戰法點都第1日上7本
頂配先有體驗
n個post之前,見有巴打推法正張角曹操,本身都有興趣,諗住今季第二隊整來玩

點知啱啱同人打呢隊(佢白板未滿45),我0損,而家令我信心大減係唔係高紅先勁,白板組出來就變戰功寶寶
張角拎黎打太尉同弓隊
你拎隊34呂、吳司食佢
要帶啲減傷/直接上藤甲
最好捉啲兵刃出嚟打
呢隊太白/唔夠減傷易送頭
今季武峰群盾 趙張左 幾突出
上季未有登庸令已經有滿紅大佬用緊
係幾勁 睇戰報好似勁過袁張左武鋒
不過張角最強都係放喺天公盾到
可惜要有天公棍 要頂配滿紅都唔易
見過有癲佬季初頭幾日打交用 直接解10000
拎個戰報黎睇下

法 暫避 刮骨
曹 藤甲 三勢
角 太平 士別

都算頂配,都已經藤甲+暫避,我全白孫太周,佢完全捱唔住,法正薄到好似0.01
三勢法正張角程普15c
你係咪孫太周當鋒騎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞