三國志 · 戰略版 (74)- 開心無敵打呂布 ~ Super!!

984 回覆
2 Like 3 Dislike
其實而家好仆街
個賽季愈來愈快,你抽到既核其實會愈來愈少
明白晒
之前個季攞咗個霸業獎勵係咪都係咁計法? 但398一抽得20抽好似仲危過普通池
所以不嬲都唔多建議抽果個池
知道左5+1機制之後寧願係大池度墊多2隻橙
咁點解啲人為乜死都要攞霸業,又貴又唔係容易啲出金,得廿抽連保底都冇得保底
定其實係個出金率會高啲?
有裝備特技要霸業先換得
例如踩踏同援護
隻董白=小白
youtuber聲稱:
計過數其實都係要抽
用黎開新戰法
冇戰法比人打到豬頭咁
霸業割據呢啲無5+1
再講 你得廿抽都唔會出到六金
通常有霸業會先抽霸業
割據不建議
比我抽中換事件戰法啲料已經好開心
草船嬰城個啲
廿抽裡面保底兩金
計十抽保底一金
你臭手嘅話可以抽中兩張蔡老師 aka兩張銳城衛新skin
講起嚟都想問下應該換乜好,諗住踩踏或者加3%傷害
哦原來係咁,但既然攞咗都會抽晒佢,不過8000金有排儲,唯有今季唔抽啲細池
雖然今季應該都會抽咗佢但其實霸業可唔可以帶落去下一季? 如果今季有霸業係咪會有兩個霸業獎勵池定係舊霸業獎勵會被取消?
有關妹就換踩踏 三隻踩踏好撚勁
或者援助甲 一定用得著
無霸業嘅話就換好學
三好學開荒超快
或者天公 如果會用張角
唔知你仲記唔記得
霸業/割據呢啲獎勵係會喺季初出封信嘅形式送比你
你上一個季度嘅信會清哂零 所以答案係唔可以
但係如果你想抽細池先
可以儲金抽哂細池
到季尾再起個信箱到拎翻個獎勵出嚟抽
只係你下季季初會無金抽卡咁解
上季有霸業所以諗住今季兌換咗佢費事下季冇霸業兌換唔到
雖然冇關妹但應該都係換踐踏因為援助甲要特定個件甲先有用而暫時未有個件甲
而家都差唔多過開荒期三好應該下季先換了
天公所謂打多次謀略攻擊係指自帶戰法(五雷)打多次定就咁普通單體攻擊一次? 不過可惜都係要專武先用得
哦係喎,啫係佢唔會再發一次信所有嘢會清零
所以都係選擇今季細池定儲金抽霸業,多數都係抽咗霸業先再儲金等下季細池甚至季初池
唔該晒巴打咁詳細解答我嘅問題
都係個句啦 睇你想追啲咩卡
我個陣s6 吳國陣容得陸遜 甘寧 程普呢啲
一隊t1都組唔到 後來追到太史就出肉弓
再抽不動如山出埋周泰
屌抽咗我成萬幾金出一張 結果上季抽大池抽免費半價出咗三張
所以結論係都係睇你差乜去揀抽乜
當然都要睇啲運

而家吳槍虎臣共存 良好體驗
係你嘅就係你嘅
利申s1 打後未抽過霸業 笑死
沒落?
吳騎/虎臣基本人手一隊
霸業池無保底核心真係勁on9
如果唔知保底機制的話,個池真係值得抽既,8000金2隻橙算係低於平均值
但係大池可以墊刀呢個機制比人發現左之後,8000金2隻廢橙仲要無得儲5壞1好真係唔抵屌
其實大池聲稱5%金,理論上我8000金都兩金,只係保底數低左

呢隻game應該係我見過最孤寒
一單抽數少,送既抽又少
大池D核又多到痴線
呢隊用咩打
老賈?程象?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞