入門級 iPad 修改設計 不再提供圓形 Home 鍵

88 回覆
48 Like 13 Dislike
人地問你點解
你就覺得自己天材
同人解釋 冇人明你

你有冇諗過係你智障加性格有問題
幻想自己高人一等
同意
手指頭乾得滯就會成日fault🤷🏻‍♂️
*Fail
濕少少又唔得
煩撚個閪
Face ID係最偉大嘅發明
你再一次證實IQ 180同80嘅分別
睇吓樓下仲有幾多人想再證實多下
上連登 勿認真
唔使煩,全世界一齊用返floppy 啦
之前嘅人Floppy 都可以裝到windows,咁宜家一定都得啦

同埋touchid 真係有接觸,污糟嘢,水etc又令到解鎖有難度

我個comment今日睇返竟然有60幾個負皮,當中究竟有幾多個有用faceid?
定係都係啲android 黨話faceid 係抄android face unlock?
要記住face ID 係3D Scan, android 係2D(同埋係唔可以喺android 上face unlock 啲銀行app)

講事實又唔啱聽,阻撚住世界進步嘅就係班touch Id 黨,apple 都俾次線iPhone 用touch Id,買果啲咪得。唔好要求啲旗艦機用touch id 啦

真係唔屌唔鬆花

唔好話我屌android黨,我自己都用緊部pixel 6做第三副機
成班傻仔成日都話無Touch ID
冇3.5 mm頭
又話要細 mon 機 (電一定差)
真係弱智嘈都費事
無3.5mm 真係屌
迫人用wireless
日日戴口罩打密碼打咗三年都夠晒煩
Touch ID喺香港呢個情況真係方便好多
外國都唔使戴口罩啦,而且iphone12後戴口罩都解到鎖。touchid認唔到就真係煩,用緊apple pay touch黎touch去都未比到錢f
而家講香港啊師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞