入門級 iPad 修改設計 不再提供圓形 Home 鍵

88 回覆
48 Like 13 Dislike
作為ipad多年用家,基本上無乜點用power鍵
如果真係要cut home鍵,感覺上俾face id會方便過power鍵touch id
iPad air 都無Face ID,iPad 會有?
睇tim cook啲庫存姐
話唔定touch id零件用得7788
個編輯未訓醒

touch id平Face ID 咁多
唔會

喱個係產品定位問題,低階機從來都唔會有佢啲高階嘢嘅功能,只會由高階跌落中低階

iPad Pro -> iPad Air-> iPad

不論係type-c,全螢幕,CPU,都係由高階跌落中低階

唔會因為home 鍵touch ID無存貨就直上faceId,最大可能都係跌Air嗰款開關制touch ID落iPad
得返東亞病夫戴
仲口罩
我哋垃圾亞洲人要戴口罩就梗係唔方便啦
如果普通ipad都轉M1即刻拎ipad 9 gen去轉
用緊ipad air 個指紋答你 10次有5次係會失敗
gay cock又造福窮人
ipad都換埋mon 以後冇人買air
一係ipad 一係就ipad pro
我都問過呢樣野好多次
咁樣整真係最好最方便
咁iPad Air有咩存在價值
牙石部新機touchid快到仆街
5次fail 3次
入門級好撚柒平
學生恩物
Apple唔係呀嗎
pencil 1終於退役
黎緊air / mini 咪加而家pro d 功能
新pro 就有新功能
佢地慣左個樣唔見得人,連俾部機scan都覺驚部機嫌佢醜
你都傻, 有班客係都唔用touch id 淨係用face id , 我做乜改用touch id 同an 機競爭仲要得罪埋班face id fans?
容錯率高咪快
我部 iPad mini 6 用咗大半年都只係用 Touch ID
可能下代ipadair用m2
pro用完整版m2
然後普通ipad用m1
利申 今年買咗air m1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞