入門級 iPad 修改設計 不再提供圓形 Home 鍵

88 回覆
48 Like 13 Dislike
Pencil 1 真係垃圾設計
咪啦
我買咗無耐
睇iPhone 14, 14 pro 分新舊cpu 就知 入門iPad 會用上代cpu,仲想m1? 連A16都冇啦
屌,如果真即刻課金
不過入門有咩可能比到M1
咁出 m2 嘅話
m1 咪係上代
公平咩?屌
夠喇 ipad line up 無人質疑你既processor啊 a13夠哂用啦,重點係software support… iPad 連網頁版都衰撚過人
而家 ipad 出個規律係咁
出左新 m 晶片落ipad pro
120 hz mon
Iphone 鏡頭
Faceid
等d 人以為好正,頂級spec

過一兩年
同一粒u放落ipad air
Cut 做60hz mon
Se 鏡頭
Touch id
平千零二千蚊
等你以為好抵,平咁多有頂級u

再過一兩年
將個年iphone 粒u 放落去最平 ipad到
Se 鏡頭
60hz
Touch id
跟住再話粒u 同 m 系差唔多
平少少
跟住等你以為好抵 平少少可以買到同ipad air 差唔多spec

跟住過多一兩年
等班貪平既人用60hz mon 用到覺得窒
就出ipad pro
等你班友買120hz mon
2023 都黎緊,用粒2021 既m1 都仲係超晒班
咁iPad Air5同佢又有乜分別?
佢個叉電超奇怪
如果變air咁,就一定加價,得部勉強唔裝野夠用的32gb平air 1千。
上一級128gb,同air 64gb差兩舊,夾你考慮air
即係而加air vs pro咁,64gb長用一定唔夠,上一級256同pro 128gb兩舊
用緊1嘅表示個筆頭蓋已經唔見咗
lighting 頭未斷咪好囉,仲講個蓋
應該會用m1 or A15
位U定位戇鳩
用嚟剪片做effect會lag
平時普通用又唔用唔著咁多
用M1又要改設計,用A15就真
貼錯po,自膠
咪喺成班白痴
以前用Touch ID耐唔耐就要reset
Face ID set一次幾年都冇試過再set
成班白痴咪撚用Apple
因為只有傻仔先覺得咁樣係最好最方便
作為世界第一大企業加上天才Tim Cook
佢就話俾你哋啲傻仔知face ID係最好
唔好問點解因為你哋永遠都唔會明
係唔係你隻手有問題
我仲用緊ip8 冇reset過
點解要reset 你老人家指紋甩?
即係咁
我IQ 180你IQ得個80
你問我點解
我講咗出嚟你都唔會明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞