事實證明,由mirror爆紅開始,黃圈已經名存實亡

423 回覆
667 Like 178 Dislike
要拒絕承認基本邏輯就緊係要先屈粉
護旗/新疆棉/tvb/ 猩夢 / 大陸show唔計
上面一樣都冇做過就藍到黑
兩邊都晒鳩氣
根本唔鐘意就咩飲東江水都計
其他歌手做既先會計

自己鍾意既拍美心、hsbc、立法會廣告,鄭州加油,食藍店就乜都唔計有金身

到比人用返自己既藉口去幫其他歌手解釋時就倒轉次序扮傻仔面皮夠厚就可以
人無恥則天下無敵
我係黃絲我從無一刻覺得鏡同黃扯上半分關係

傻閪熱狗邏輯:

第1步)屈一樣野(下稱A)係黃

第2步)屈鍾意(A)既人係黃絲

第3步)屈所有黃絲都係鍾意(A)

第4步)屈所有黃絲都係不理性、盲目咁鍾意(A)

又中
一句香港加油就意淫到洗哂板

人地依家唔認數呀
話你地屈黃呀
嗰堆賤種鏡粉嗰陣啲氣焰勁撚到, 中回力鏢柒撚咗就當睇唔到
班撚樣最鐘意篡改歷史
想博人唔記得
有班人鍾意就黃,唔鍾意就藍
CHING我記得你一開頭好支持張俊傑
到之後龍門太柒你講2句就變左渣家軍
由Viu撚鏡粉騎劫咗場運動,宣揚撐viu/鏡就係黃同埋本土
呢場運動已經失敗咗

再講落去佢就極端撚上身
華爾登個死肥西咪係
fb有人留言叫佢就算幫襯都唔洗post出黎宣傳
佢屌返人話自己做過好多野洗唔洗下下同人講(咁上下意思)
唉 我都算第一批反鏡手足 一直走來不容易
點都唔夠波畜熱狗咁忙啦

果頭笑人盲目黃

轉過頭又笑人唔夠黃/偽黃

咁好多都無,老鳳已經係,個啲絕對值得respect
問題係fb見到好多人話mirror黃,就算連登之前都有啦唔通pop子呢啲又係熱狗咩
當年立場上我撐佢
但佢run個business真係唔屌唔得咁差
然後俾人用返我嘅咒語去攻擊我

到最後變成乜嘢都立場先行,一係撐盡,一係屌盡。
無晒批判
咩係波畜熱狗?你平時同開呢班人嘈交?

關我咩事?
你條Viu 狗仲幫緊藍屍解釋呀?
一齊屌曬唔得㗎?反鏡就撐單春?反viu 就cctvb pr?
cctoy鏡粉Viu PR啲濕鳩理論金句,個個都記得啦
除左第4步,撐鏡班傻閪呢兩年都做過哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞