事實證明,由mirror爆紅開始,黃圈已經名存實亡

423 回覆
667 Like 178 Dislike

TVB係思想輿論陣地 viutv又何嘗唔係
唔好再講啦
一講又HANG機
樓主pin啦
班真藍星夢手足會扮中立
牠戇鳩
搵到個post吹奏tvb賺藍養黃本土文化人
政權頭號目標出黎先講
真藍無攬黃光環黎屌
同偽黃攬黃貞節牌坊黎批鬥
都唔識分
仲叫你依家去問 有邊個因為黃先去追鏡
如果唔係你開頭扮黃 屌153 有撚人留意咩
好撚on9架,果陣成日幫襯,然後睇到間自稱黃店話d人幫襯係買贖罪劵,我嬲撚到扎扎跳,從此淨係食好食既黃店,其他唔知黃藍就照食,唔好同我講乜柒藍絲五毛,我真係睬你都有味。
近排冇出糧 pop狗 孖貓嗰啲打唔撚見晒嘅
又屈我viu撚,我兩個台都有睇唔信你自己搵下,我又唔係全部tvb 都反
但你係星夢撚一邊支持支炎奶共一邊食黃店贖罪,可唔可笑
條友係咪柒到改左名?
其實隊垃圾真係咁紅咩?
叔叔年紀大,加上公司多老人,我完全感受唔到。。。。。
唔係屈你 只係想講返嗰堆人
同埋我冇食黃店贖罪 亦都唔覺得係為咗贖罪先去食
純粹覺得有啲舖頭敢於表達政治立場 同時冇奶viu/真係幫下啲手足 我先去食
我撐佢喎 一大班黃店難食到請我都唔食…咁我寧願番屋企自己煮啦
東方昇都鬥?
呢個問題Viu自己都兩次用行動證明左班鏡粉一開始真係政治情感投射先追鏡啦

拍立法會投票廣告同慶回歸宣傳片
兩次都係又要做又要hea拍
一係就say no唔好做,一係就正正經經拍返好宣傳片
專登拍得hea咪直接話緊人知要扮被迫,唔想人覺得Mirror幫政府做野,迫走fans

班鏡粉唔係因為黃先追Mirror,怕咩俾人知幫政府做野?
紅台明星幫政府唔係好正常既事?
都唔知兜乜撚嘢
Viu係清流
最賺就係李澤楷同埋中聯通
自己睇中聯通台:好睇

人哋食元氣:屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞