事實證明,由mirror爆紅開始,黃圈已經名存實亡

423 回覆
667 Like 178 Dislike
法国你條傻鳩唔睇字又成撚日笑 青山逃犯?
Respect
其實大家有分歧好正常 始終光譜唔同(淺黃到深黃)問題係大家冇一個共同嘅底線同準則
黃尸都無底線原則, 光譜唔存在
咁共產黨借題發揮亂推嘢我哋係咪要硬食晒佢?
李波17年發生 逃犯條例通過咗後會有幾多單李波我哋點會知?
又打蹈草人 樹大點都有枯枝㗎啦
得啦
你做乜都無錯
黃衛兵立於不敗之地
柒到應一應就咁一句得啦搞掂
好難唔名存實亡囉
一黎比政府政治打壓
二黎又多PR加埋d無聊人玩膠攻擊
三黎香港人真係好撚鍾意造神 set左某個人係神之後 神講咩都啱 做咩都照跟 話佢地唔識思考咩?no 幫佢地個神兜果時不知幾醒
用mirror做例子 班人撐黃咪支持 唔再幫黃開始奶共咪唔再支持囉 唔明有咩咁複雜
係呀係呀
你咁黃就繼續支持viutv
得閒記得多d捉人搭黨鐵
黃衛兵係屌人睇電視嘅會然 分撚得清楚未
痴能線 唔睇前文後理學人搭嗲
連登標準就係咁 viu撚黨鐵撚 藍藍一家親
黃衛兵講既就係道理
反對既就係歪理
咁你睇viu你係黃定藍?
讀寫障礙?
懷念老鳳
咪講到自己好偉大, 九成黃尸都唔知做乜, 人講佢又講
香港人成世人都政治冷感, 會咁關心李波大劉
成棵樹都枯晒, 咁都唔認, 你呢D先係稻草人
自認藍絲但又捉人搭黨鐵
精神分裂?
教主得罪你咩 點解要咁講
其實後面嗰part啱
好似周柏豪咁 當時都有出聲 之後佢啲歌突喺變咗喺itunes前10 後尾所有嘢del晒 玩埋微博 連登仔就冇再撐

周柏豪選擇以自己嘅前途換取發聲嘅機會
咁咪自己去承受風險同回報囉

但mirror嗰班就審死官上身 紅嘅都講到黃
又賺藍養黃 又老婆叫到冇得唔買m記 唔可以唔抽卡
乜鳩 捉人藍扮黃人人有責
你屌人睇viutv 但搭黨鐵又唔計
你搞清楚邊個精神分裂未
同你條弱智講得多都拉低晒level
我唔撚講其他人 我為自己出聲唔得? 我屋企人03年陀住我都要去遊行 08年爭取雙普選 14年、16年、17年、19年都有去遊行 夠資格出聲未?
精神分裂既極致
柒咗n次好嬲好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞