Apple Watch 用家討論區 (58) Apple Watch Ultra都有得炒?

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我自己用緊Blue / Gray Trail Loop 跑步覺得唔錯,自己用過一年braided Solo Loop 一年都冇乜味
19/10 貨, 宜家唔敢轉。驚一轉又遲多個星期先收.
反而想知越野帶同尼龍帶點清潔
以前啲普通手錶啲尼龍帶都係就咁放入洗衣機洗
如為單圈手環、編織單圈手環、運動錶帶、運動手環、海洋錶帶、登峰手環和越野手環:
用不磨擦及不起毛球的抹布將錶帶拭擦乾淨。可視需要以清水稍微沾濕抹布。你也可以使用中性防過敏洗手液清潔這些錶帶。
用不磨擦及不起毛球的抹布將錶帶擦乾,然後才裝回 Apple Watch。
https://support.apple.com/zh-hk/HT204522
好後悔7月果次prime day冇買
跌爆咗面頭塊玻璃 自己整唔整到
但膠帶啜手到仆街
同埋唔吸汗
點整到丫,搵蘋果啦。鋼版以上藍寶石無咁易花,但如果跌得夠應都有可能碎
窿窿我都有,但普通sport band 好睇少少。
我以前做過VIP,而家係普通會員,都有得買,不過我之前已經買到就唔繼續買啦。

想請問有冇師兄用緊呢條錶帶,諗緊要佢定係要深藍色海洋錶帶
如果戴左錶而電話冇着 mon, 就只會錶 show notification (聲/震可以較),電話唔會響唔會震

但留意如果電話 set 左 WhatsApp notification tone 係 none, 隻錶會唔震
Ultra咁易整爆? 咪嚇我 藍寶石黎
梗係黑
我見未返大貨之前好多師兄等緊呢條錶帶,就咁睇相唔知呢條帶有咩優點,搵日落去士多睇睇實物先
我反而覺得呢條幾好
好過海洋
海洋好短....
呢條啦,平日戴舒服啲
咁搞笑嘅,因為我想買ultra連深藍海洋錶帶,但無現貨。但原來獨立買條深藍海洋錶帶又有現貨㗎喎
我見ssp有海洋款同登山款 係冇呢隻黑色運動款
apple係咁仆街 一條7百幾唔賺死你咩
sor9囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞