Apple Watch 用家討論區 (58) Apple Watch Ultra都有得炒?

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我嘅意思係錶電池損耗好低 好難去到80%以下
就算去到都未必影響到使用 因為要5-60%先會一日兩差 Care只係多一年 一定去唔到80%
就係轉唔到...出返大畫面,又打回原形
撞過?
我上手唔夠一個鐘就撞花左
不過冇所謂, aw我不嬲都粗用, 唔爆mon都唔換
ultra watchos 9.1 beta 4
每半個鐘1% 電
核電不再
想買個殼保住條邊 有咩牌子好
Spigen
唔怕生壞命,________。
兩日48個鐘應該真係得ultra
多舊魚
仲有邊度有現貨
先達
幾錢
7000以上
Ok go
有冇相 唔知明唔明顯
用緊Series 3
如果想換Series 8 Stainless Steel係咪好唔抵
見價錢同Ultra唔係差好遠
series 7 45mm 買左4個月到
電池健康度仲係100%
平時收工番到屋企7點幾會大約剩80%電
今日無啦啦電量倒水 3點鐘已經得番75%
有冇師兄知係咩事
 watch間唔中就會short short地,電量突然倒水,
我通常都係reboot隻錶....
其實好難講,有襟多左spotify,覆多左幾個message,打多左一兩個電話就會有偏差
一日半日就唔洗擔心,長時間一星期以上先再留意下

利申s7一出就買,返到屋企都有70-80%
都係s7,我呢個時間已經得返66%
估計放工返到去都50
不過一日叉我就唔理會
最驚就係而家如果早出門行山計住
唔知夠唔夠夜晚返到屋企
其實係可以,我一個月差唔多做20日gym, 每次都一定會開計時

Care+ 到期前79%, send 過去新加坡換隻翻新嘅俾我
一年又真係難,除非刻意啦
岩岩覆緊post重有80%,返到屋企應該7x掛,不過好少理佢
有冇熄background refresh? 好似之前叫過你試
熄咗,可能關我開左apple watch 解鎖舊iphone 事?
不過由佢,而家冇問題,到時行山唔夠用最多開慳電mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞