日本入境PCR

1001 回覆
29 Like 48 Dislike
返嚟強檢唔使錢

24小時出report $150
12小時出report $240

「標準自費服務」:若檢測結果為陰性,巿民會在採樣24小時內收到檢測機構發出的核酸檢測結果證明。服務收費上限為150元(註)。
「特快自費服務」:若檢測結果為陰性,巿民會在採樣12小時內收到檢測機構發出的核酸檢測結果證明。服務收費上限為240元(註)。

承辦商可設定低於收費上限的服務收費,不同社區檢測中心/檢測站的自費服務收費或會因此而有所不同。
各位巴打,出發前黃碼要帶實體針卡定電子都ok???
診所做嘅1200-1700 都見過
北角英皇道663號泓富產業千禧廣場7樓
辦公時間*:星期一至星期六 上午9時至下午5時
*公眾假期休息
成功出發,而家已經到咗日本了
玩得開心
後尾點樣交翻個樽翻去
啱啱去左p記屌鼻,撩得勁深流唒眼水
比大家reference. HKD140 only

Btw.想問下洗唔洗hard copy 帶去架?職員叫我第日返去拎報告嘅。但sms 收到soft copy 就得架?
係覺得痛定係痕先流眼水
如果巴打都成功藍碼都記得上黎講翻聲
點解你哋話有140咁平既 我search上面果啲見最平都400幾
航空公司會叫你print定hard copy
不過實際去到入境時,有藍碼就會叫你過
係痛,佢仲要hold勁耐所以勁辛苦
我估每個鼻窿佢入左我10秒到
追返上幾頁就會明
使唔使入咁耐
咁癲
社區檢測做自費不嬲收費240
但今日開始有分2條隊,1條標準,1條特快。價錢有別,所以變相減左價。我今日去收140

比ref.你 https://www.info.gov.hk/gia/general/202210/27/P2022102700726.htm

不過去社區檢測做入境PCR記得記得只有鰂魚涌同禮頓山only
因為我無時間去print out
就係QB我諗你撞手神撞正個hea
打咗成朝去Hotline 冇人聽,結果自己親自上去
個報告真係準時第二日10點正發出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞