tg刷單騙案苦主(http://fte580.com)

378 回覆
13 Like 251 Dislike
oh…又被騙
sorry,真心蠢
thanks for ur kindly reminder!!!
如果唔計被人斬纜個一次 賺左幾多
兩千到
呢個世界,
1.邊有咁大隻蛤乸隨街跳?
2.就算有,邊會輪到你?

引申到,
1.你點會覺得刷下單咁易就搵到錢?禁兩下就咁易有錢收?
2. 就算有,大陸人,平均人工月薪1000-3000, 例如香港有線寬頻客服,都係深圳請人做,其實仲有好多香港公司搵大陸人做
3. 地球上,平均工資比香港人人工低既,多如繁星,大陸人,台灣人,印度人,非洲人,人又多,工資又低,要人刷單點會搵你香港人,假帳號易開到pk, 用埋vpn扮咩國家人都得
4. 所以就算有,幾時輪得到香港人,平1/10人工都大把大陸人沖去做, 做網上刷單既工?幾時輪到你?

結論,當交智商稅,踏踏實實d打份牛工,再同自己講,呢一世都唔好諗住意外之財

ps. 想8下你大約幾多歲,邊個range? 細過個時有冇俾老師用手指或鉛筆指住你個頭,問點解你咁。。。。
終於知點解有啲人可以成世

都比人呃完又呃

恭喜晒 下次繼續
仲吾乜春
吾吾吾,吾你老母咩
十萬好快追返姐
當跌咗咪算

本來想toxic樓主
但見你智商應該below average就算數

聽班狗語氣都知唔會幫到你地
唔通幫你派狗出國咩捉人咩,東南亞都有得跨境執法?
要怪就怪自己蠢,搵苦主最後都係搵到一班蠢人
成班傻閪圍埋最後可以做到啲咩
一齊入去KK俾支那人綁架輪姦?
樓主上面俾人屌完繼續錯
以後繼續俾人呃 呃完繼續開post搵苦主
由細到大都好蠢
提定你
你開呢D群實有撈家走入去呃多你地一獲
話晒都係蠢人集中地

小心D, 唔好信人, 唔好貪心
希望我無下次
sorry, 打擾到你
你條仆街仲玩9人
上連登既唯一好處就係唔會咁易網上比人呃 大把苦主真實例子
十萬儲左好耐…係好大教訓!
吾想被人呃完當無左件事,
有多d群眾力量都好
可能最後無野做到,
但苦主圍爐或者可以有多一些心理支撐
你明知自己蠢仲入錢?佢有咩咁吸引
謝謝!!!!!暖暖的!!
我以后會多d上黎
人生宜家要重新黎過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞