tg刷單騙案苦主(http://fte580.com)

378 回覆
13 Like 251 Dislike
智商稅
yes,真心好蠢

主要和我聯絡的騙子的tg account
筆錢就一定攞唔返
唔好搞乜嘢苦主gp喇
快啲忘記件事仲好
認真答你

你知唔知入面全部人都係假架?開個account 有幾難 我而家開個account 叫大女人都可以扮係你

On the bright side 去諗 好彩呃走都只係錢
俾人呃一次好啦 今次教訓警惕自己唔好再有下次

你啲錢應該都凍過水 你而家可以做嘅就係
1. 報警(報警唔係會攞得返啲錢 而係report 有呢件事for future reference)
2. 睇吓你啲錢可唔可以同銀行dispute

同埋小心你搵到嘅”受害者”又係想呃人
咁大個人 有錢俾人呃姐係都岀咗身
唔係叫你以後唔好信人
係帶眼識人 同埋要有risk management
自己受唔受得到呢啲consequences 先去做每一件事
受騙的那個被騙徒更混帳
呢啲騙案存在咁耐你仲要中招,賺咗佢嗰筆就醒水走人啦
你咁撚戇鳩抵俾人呃啦
我朋友又係中呢啲刷單騙案,同佢去報警 ,個呀sir第一句:又係呢啲案,真係好多人好似你地咁比人呃之後報警,咁當然巡例落個口供嗰啲,錢就一定凍過水架喇,成30幾萬比人呃咗,我仲同佢講,唉,呢筆錢夠請我去10幾次日本
個騙徒喺KK園區
你帶隊入去搵佢啦
提提你啦

如果有人話可以幫你拎返錢,果D都係呃人
你一要俾幾個%果D,你都係再俾人呃過。
我報左警
但警方回覆話,只要仲聯絡到對方(騙子),就吾可以當作騙案處理。
要可以當係私人財務糾紛
我想睇下有無多d同樣的受害人,
一齊去立案,
等警方吾係record完就算
多謝你,多一個認真回覆我都好開心
sorry,我無腦
愈踩愈深
yes,我抵死!
最後你朋友有無再跟進件事?
30幾萬!!!
要儲幾耐先有…唉
宜家組緊團
感謝你remind!!!
我啱啱係facebook都見到有人話可以幫手,
多數都係簡體字post
咪撚玩人啦
我認真想找同款苦主
睇得出你好少上forum
呢個tg a/c 俾人玩咗十年都有
唔使add
on9
除咗講傻閪抵死之外 都唔知講咩

唔知還唔知 連google 下都無就信

10萬幾學費抵屌啦
有search過網站資料,但無人講,同埋吾知原來呢種叫刷單,琴日係玩的第二日就被收割左!
yes,無諗過自己會蠢成咁!
希望日後有人遇到可以search到呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞