tg刷單騙案苦主(http://fte580.com)

378 回覆
13 Like 251 Dislike
我發現墮入刷單騙局,已轉帳10多萬,現希望尋找同款苦主入群,希望追回款項,部分都好,就算追吾到,都吾想騙徒呃多一個人的錢,如有同樣情况,請留名或留tg!感謝!!
呢班係優質目標
https://t.me/Mui_Chi
也可以加我tg
感謝
吾你老母
抵你比人呃
都2022年啦 仲會墮入呢啲騙局嘅人真係要去check吓自己智商
sorry,我知我蠢
貪字得個貧
連登邊有人會中,返去香討啦
受害者都慘 加油啊
支持唔好比更多人受害
我美股都蝕左十萬,冇得追架,當上堂算啦。
係,我search左好耐騙徒資料,發現無人提過,宜家post出黎希望日後有人懷疑上網都可以search到呢個post!
慘!!!
10萬吾知幾時先可以儲得番…
真心謝謝你的安慰!!!!
你都要加油!!!
吾知媽媽group有無人中
近日whatsapp收到d咩叫你係YouTube subscribe 一個channel 就有50蚊,見到即刻唔對路block左佢,但唔知佢想呃乜
原來依d最後又係刷單騙局?50蚊攞左你信任之後就會諗計呃你存錢俾佢?

網站的whatsapp電話來自緬甸
係,我一開始就係收到呢個msg,做左又真係收到錢,之後就要開始入錢先可以有更大的回報
thanks
你收到既錢都係遺失信用卡/可withdraw既錢黎...

真係究竟有幾蠢先會中
拜託定期上網睇下d 近期騙案既錢 please...
我都係苦主

請你Telegram我 Hugo1991
added you
沈左落去哥下真係好似癲左,似玩遊戲咁,覺得meet 到target有滿足感

當我有遲疑時,group入面有媒,個個都好踴躍俾錢,就好似多人排隊的野一定係好咁…
今次我成副身家都無左,但我真係好希望以個人經歷作警戒!!!
另外,我希望有更多受害者組團傾下!
亦都請有之士教下我有無辦法由騙徒手上tum到拎番筆錢番黎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞