連胡說樓巿都開始唱淡港樓了

134 回覆
181 Like 7 Dislike
佢條team 做資料蒐集算好好夠全面啦
加上佢無唱淡 佢都無預測未來
佢今次只係陳述返啲下跌例子出黎俾啲鴕鳥聽
佢條片就係想講摸頂極端例子
你要求睇宏觀分析咪睇佢其他片囉
點解連登成日吹奏呢條友 有次睇佢教按揭啲資料完全錯漏百出 咁都做到樓市kol
佢做啲買樓陷阱 case 幾好
驗樓又係一流

跟本無第二個youtuber 可以好似佢咁驗到咁多樓

其他人個個淨識帶你睇 示範單位 完全一9樣
擺到明廣告都有得屌
唔洗搵食咩連登仔
佢地覺得咩都免費 靠流量可以full pay 買貝沙灣
關歐洲歷史乜嘢事,而家我講緊嘅係中國翻譯錯咗, 有乜理由人哋英國同埋德國會低級過嚟清朝嘅領導人?
乜野叫中國翻譯錯?
中國古史都有五皇五帝
秦始皇係第一個人結合左皇同帝既人
對比中國既諸侯國大佬係對應西歐既King/Prince

西歐既Emperor係羅馬延續落黎
啲王國國王King係唔可以用呢個稱號

要咁講 中國 日本 古羅馬 神羅 既 Emperor 都唔算等同
但以國家最高上位者黎講Emperor係同義
你講乜Q野翻譯錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞