連胡說樓巿都開始唱淡港樓了

134 回覆
181 Like 7 Dislike
其實佢結婚未???
佢成日話d 籠屋設計"唔算係好大"
細就細啦屌你, 乜撚野"唔算係好大"
成間屋得150呎又"唔算係好大"
廚櫃細到連洗衣機都無又"唔算係好大"
人地標題講到明摸頂貨,即係最極端果D

完全唔明你講咁多廢話做乜鳩
人性嚟
佢哋有層樓揸手唔通同自己講個市會仆咩
體諒吓人,人哋都係接受唔到現實啫
胡説拎獎㗎喎
師兄勁有料
你買得起先講
咩料?
你以為全世界都同你一樣
要做就唔該做好小小啦
條片資訊量咁低 就不如唔好出街

不過岩岩發現係yahoo channel
都擺明似係出廢片呃飯食
當我自膠啦
事實就係第一城有盤跌左16.2%
用黎警剔d傻鳩
一陣信左連登業主話買樓日日賺
睇佢啲片都學到唔少嘢 買樓做吓功課 佢嘅係最好

含大兩單佢都跟得足 我覺得好
一句廣告就大撚哂
真係搞笑
咁就代表接廣告 明知嗰盤垃圾都推比人?
講撚到逼良為娼咁
人地賣廣告呀 大哂
唔可以屌
你係因為客觀持平起家
先有咁多支持者
發展商就係貪你夠多人鍾意先搵你賣廣告
唔係嘅話你覺得自己有咩過人之處人哋要搵你

唔係就咁話自己呢條片係賣廣告嘅就可以做乜都得
賣廣告係要將一啲好嘅嘢去宣揚比多啲人知
但依家竟然調返轉為咗錢乜都得就
就算垃圾都冇所謂最緊要我有錢賺
你而家好識?定係自己以為自己好勁既傻仔
你自己查下歐洲歷史 Emperor / King / Duke / Prince 呢堆野既分別先啦
除咗啲廣告唔計之外,佢不嬲都係淡友嚟㗎啦戇鳩仔
你有無出過一分錢支持過人呀?
養唔起人就唔好怪人接廣告
本身youtube都係靠廣告收入
你唔鍾意咪quit youtube囉
不過好彩事實證明你呢d撚人係少數
其實佢用估價去計跌幅已經好俾面房屋台手足

都仲要屌人唱淡

依家成交價有幾何match到估價
聽依條扮客觀既淡友避開跌市 vs 聽房屋台gogogo 9按仔高追摸頂

我就寧願unsubscribe房屋台啦
連登仔咩構造,基本思考能力都無
連登仔話我有無比錢唔關事!YouTube本身就係免費
但你又唔可以賣唔持平既廣告!有無錢開飯佢既事啦
廣告都要持平,都係得飲食alfred 處理得比較上好

不過又咁講,youtube 分紅同廣告收入就從來唔係觀眾要諗太多嘅嘢
因為吸引到觀眾去睇,係製作者責任
觀眾覺得好睇,咪睇
觀眾覺得佢賣廣告賣得肉酸,咪唔睇
我又唔係佢邊個,點解我要養佢?

再者,分紅同廣告養唔養到佢你同我都唔知
分紅或者大約都計到
特約廣告就無公開個價錢
你又點知佢食飯食幾大碟呢?

有好多youtuber都話做youtube養唔起自己
但又好多人全職做
咁每個人養得起自己個標準都唔同嘅
不過身體好誠實
真係”養”唔起個點係邊?
而事實上佢地又生存緊,咁點先叫養得起?
到有啲唔再講youtube 分紅唔夠養時
係咪又意味住又夠養呢?

所以持唔持平賣廣告,係由製作者話事
但觀眾亦可以話佢唔持平而unfollow
養唔起自己係製作差
無觀眾睇係製作問題,唔係觀眾唔支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞