日本旅遊討論區2022 (5)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
如果去大阪玩
去十日
和歌山3日,三重縣 (玩伊勢個邊) (2日)再去京都 會唔會好趕 再返大阪

定和歌山 京都 大阪就算

利申自駕遊
11月一支公去東京 想睇下風景 ching有無咩好推薦
自己用開既銀行
自己睇下每日里數再執
幾多日先
睇下紅葉開未
航空公司於預訂行程內清盤。我們將賠償受保人:
I. 已預先支付或立約支付但未能退回的旅費或 購買新的機票的費用以便繼續行程,若出發 日期為宣佈清盤後30天內;
II. 未能退回的機票費用,若出發日期為宣佈清盤 後計多於30天。

到時買返第二間都有得賠 冇得輸wo
7 日
11月頭去 好似未開
11月開始都有紅葉架啦
風景介唔介意行山?
如果唔危險是可以的
我見係白濱去那智都1.5小時, 再去三重個邊都2個幾鐘 係咪應該直接上奈良算
11月頭有啦,不過唔係最紅姐
係咪暫時都肯定如果父母齊3針,小朋友可以唔洗打足3針或PRC 陰性証明?

我見呢度咁寫
未滿18歲人士可獲豁免嗎? 根據9月14日厚生勞動省的官方指明中,如未滿18歲的遊客未有接種疫苗,只要在有符合入境條件親戚或監護人陪伴並管理行動下,就可以特例免除疫苗接種證明書。 相反,若沒有親戚或監護人陪伴,未滿18歲的遊客未有接種疫苗,不會獲「免除疫苗接種證明書」的許可。

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.gotrip.hk/733678/?utm_campaign=GOtrip_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_GOtrip
未打針邊間旅遊保險比較多保障
唔會,附近d山有哂覽車個d 行又得坐又得
即日來回
咩山嚟的
我都係11月 應該冇事掛
AM換左機票之後取消,稅費同其他雜費有冇refund?
稅同附加費有,機票錢要睇條款
其實我真係對住佢影相 就得左
保誠個旅遊保係跟買機票嗰陣買
定係另外買㗎
自膠,睇錯 ANA

AM取消要比125USD或者12500分
稅同附加費有得退
另外自己買 揀返日期 填資料 比錢 買完
Me too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞