多倫多生活討論區23

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
睇錯 應該係1500
聽日落去睇多次odometer先
5000 to 6000 is ok
正常黃燈已經轉啦喎 過咗條線唔算衝紅燈啦
如果係佢行緊你係佢前面過好似會俾人抄牌?
睇你有冇TSFA 同諗唔諗住放落去囉
啲舖頭好多有賣機油
係咪好多人自己換?
慳好多咩
唔洗咁緊張既
呢啲抄到最多罰錢,冇抄低你driver license就唔洗扣分既,好似啲speed cam咁啫
如果係Pedestrian crossover, 一定要等佢哋過哂先可以行,喺佢後面依然可以抄你牌
識換又有工具係可以自己換
我都識人係自己換
前日應該中咗路邊speed cam
50 開70

請問大約幾多錢?
今日先中左張parking ticket
係咪parking唔影響insurance
speeding先有影響
parking唔影響燕梳
如果張parking ticket唔係政府發出既,直頭可以唔洗交
Name?
GIC 係咩,定期?
即場唔捉你=無事

Highway 依加唔係110咩,調高左10。你120都係超10

好多highway 警車都停得好明顯同埋app都報曬位
都係警剔作用》真係為抄牌
唔洗百尻幾蚊的,重考筆試20蚊有找
我個陣裸考左幾次廢事溫,即場重考過,肯定唔係百幾蚊

同埋講真,其實都係好顯淺既英文黎。之後唔試個考官都講英文嫁啦

網上面又大把題目比你做熟先,其實真係好易。我裸考都係3次就過左,頭兩次都係死係酒精同埋咩g2載人個啲題目到
你可以當佢係定期咁睇既

taxable income

Redeemable and non redeemable

家陣一年non redeemable好似係tangerine最高4.7,唔記得實數

有網站比較曬啲rates

利申早兩個月4.2幾入左好多
好少捉
不過留意附近有冇警車是基本啦
牌簿我擺車
insurance 跟身擺銀包/digital
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞