1人N件Amazon 抵買之選 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
用集運會唔會平d
師兄幾錢入手?
今年 5 月買,EUR 739.76
德馬直運都平幾舊

收到email 求其up 相就有十蚊美金credits
美馬中SF直頭Lost咗
琴日再ship中咖哩有排等
amazon買有問題係可以玩到退錢唔退貨
但真係想用既人個心就會少少煩
我之前都係想買samsung soundbar 水貨,諗諗下唔係差勁多 e.g 30% 以上,都費時買水貨
過左30日先壞就真係渣都無
除非個生產商係好信得過e.g. MIELE
我就買左samsung soundbar水貨😅
已落單

揀多少少野夠US$75用埋CITIBANK Master卡減多US$15

超抵,仲要送埋上門
點解唔買amazon basic
不過日版 ergotron lx 都好平
佢應該講緊amazon basic
想問 我係日本amazon 28/10 落單, 等左2 日 今日仲未出貨係咪正常
我諗正常啊?過多幾日再望下
好少用amazon買野真係唔知想問埋, 係咪個件貨下面啲review都一定係個間鋪買定係咩人都寫得review
你求其搵d野禁入去試下寫唔寫到咪知
你又岩, 咁都好, 起碼知道係冇水份
但唔知個賣家可能可以自己寫
連登枕472抵唔抵?
岩岩見到,唔知有無affiliate

Tempur-Pedic Symphony Pillow $463 vs 香港7折後$1456! 產品單價雖然同平時差唔多, 但難得今次可以慳番$2x美金既運費啊! #必搶堅筍價 ➲ https://amzn.to/2JtvSO5 (優惠隨時完結; One size = 香港Medium; 需要click “Save an extra $15 Coupon”; 一張單只可以折一件產品)

✿ 同場免運既仲有Ergo Neck Pillow (Medium)健頸弧度枕$457 vs $1316 ➲ https://amzn.to/3O8Is11 (需要click Coupon)

✪ 留意番呢2款係Made in USA,  同香港出售既Made in Denmark version 可能會有少少出入!
唔會掛,都多review
同埋其實係amazon買得既特別係電器類 都一定係水貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞