1人N件Amazon 抵買之選 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
有冇人買過karcher 蒸汽機
想喺Amazon de 買Bose,見個價平香港好多。但想問下Amazon de嘅Bose係官方賣,定amazon自己賣?如果係amazon自己賣,會唔會有伏或者假貨嗰啲?

我睇review見有人話件貨到左但比人開過,唔係全新咁樣

Link: https://www.amazon.de/Bose-Smart-Soundbar-900-Control/dp/B09PLT1886/ref=mp_s_a_1_1_sspa?crid=3KOARDMJVNPPX&keywords=bose+900+soundbar&qid=1666752521&qu=eyJxc2MiOiIyLjkzIiwicXNhIjoiMS40NCIsInFzcCI6IjAuNTQifQ%3D%3D&sprefix=bose+900%2Caps%2C347&sr=8-1-spons&psc=1
滅蝨好用
買港行一部已經等於amazon兩部
巴打係咪德馬 如果冇蝨問題係咪冇咩用 硬係覺得會噴到好濕
唔記得左 好耐之前
濕就實會 開大少少冷氣
最少買sc2
唔該巴打 本身仲諗住sc1 貪佢方便拎 睇嚟可以打消
你剩係噴下幾件衫咪sc1
家居就sc2以上
之前買過,但係你主要用嚟聽歌定睇戲?聽歌多嘅真係唔建議買,啲聲唔得,冇乜立體感。
主要睇戲,之前試過覺得包圍感幾好。但主要想問係amazon買會唔會有伏
係 Amazon 出貨嘅都冇問題嘅,之前買係盒中盒包住
特賣城同款賣緊 119 港紙
雙 C 一個係用黎插火牛,得一個 C 其實係冇 C 頭用
見到要99.99,幾寸?
12吋有$20 coupon
哦,原來有得apply $20 coupon
唔該巴打
聽埋歌邊條得
聽歌都係買一對真・2.0 啦,Soundbar 係冇可能取代到
無條得
想洗冷氣
冇free ship

美馬買咁多次第一次遲到,MX500 2 TB仲未出貨。個系統半中文半英文出bug,張單寫CT250MX500,但link的確係CT2000MX500。
都未過,香港時間要29號
我隻mx500,佢用特快1日就到香港
希望準時,近年唔知是否生意難做,客服態度都差咗。
運費都好甘喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞