1人N件Amazon 抵買之選 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
收到風pickupp要簽名冇人做
AMAZON JP ECMS客慢慢等
pickupp要簽名冇人做<< 即是點?
一定要簽收?
要你whatsapp佢講可以放低/代收
唔係就本人收?
試左幾次打比我叫我補SEND whatsapp返就得
B08D5DRBXQ

抵唔抵?
我想買冇5g大Mon手機做孝子
跪求推薦
又或者有冇以前嘅機王款式做大特價咁樣?
英馬/德馬 A52s
之前MISS左仲未跌番去低價
我的包裹已被炸毀...骨就到齊
We’re very sorry your delivery is late. If you have not received your package by October 21, you can come back here the next day for a refund.
咩黎
想問買日馬panasonic 電動牙刷 可以點運 / 用到邊間集運?
我中左日馬ecms 但都叫好快到 同無穿無爛咁
任揀
唔洗理內置鋰電池個問題?
唔拆得嘅先可以
有冇iphone magsafe 三合一叉電推介?
想岩香港插頭係咪只可喺英森買?
我問shipgo 話唔得 我揀第2間算 ching 有無推介
可以去搵pickupp客服, 通常件貨會擺喺啲自提點等pickupp接單送貨, 可以直接同佢講去自取, 喺日本買就俾多少少DHL出貨第二日直接送上門啦
見到上左熱門就知差唔多又要執平野
我都係miss左 唔知black friday做唔做到之前最低位
有冇巴絲試過日本集運去台灣? 有冇D類似 BNS 直送去OFFICE既集運公司推薦?
想買D野送過去台灣OFFICE
台灣都有BNS
我知
不過睇台仔講話bns送去台灣會強行開箱,整爛又唔賠咁
所以想問下有冇巴絲試過邊間好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞