1人N件Amazon 抵買之選 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
我個張就11月7~11月10
知唔知電壓啱唔啱
要點睇,揾唔到佢有寫幾多電壓
Charger input voltage 120 V 60 Hz

user guide有
其實主要係睇膠囊種類

壓力/物料/打奶泡 etc
Thankyou
Sosad
香港用要買變壓器
平都無用
老老實實唔肯定駛唔駛變壓
好似 BLACK+DECKER 咁,寫係寫110V ,實際係220V 都照食
https://a.co/d/1tPtaNZ
不過唔係玩開電唔好搏,又或者唔介意牌子可以買BLACK+DECKER算 (如果火牛無cut cost的話)
你miss左個sale下嘛 上星期都係20USD 買夠50免運
佢有送多包記憶棉fillings比你 訓淋左個陣可以入掛
巴打講緊企鵝機?
nescafe既capsule 出名垃圾,同即溶差唔多味
佢E家都係20USD
我揀左另一隻貴d既料遮

好好訓咩
我E家個枕頭開始要加毛巾頂高佢
味係個膠囊架喎
部機出水架咋
139.99就買,169.99香港買重平
水壓唔同,Nespresso 行緊19bar
最新既vertuo直情成個萃取方法都變哂,靠離心力做萃取
又冇咁誇張 點都好過三合一嘅
只係真係唔夠即磨好

btw C40 係德馬都係1600蚊
果然係鑽石能量水
咁都有得打飛機
美馬通常扣左數後幾耐ship?
乜真係有部capsule機打得出拉到花嘅foam咩
冇嘅話其實都係睇打出嚟嘅溫度
個價終於合理返啲
我本身屋企用企鵝機,咁點都好過罐裝嘅
但真係似係玩具

比起 nespresso 係有 D 距離
Nespresso 啲capsule都好難飲用人哋出嗰啲叫做好少少
如果真係俾2k買部capsule機 我寧願買delonghi最平嗰部半自動
不過買得又要買個磨
呢隻牌子好D?
睇下有冇朋友有用緊試下先啦 最緊要啱自己口味
之前MK3都2000頭, 傻能左
宜家MK3個價正常返 不過都太遲 我田買左M47 Phoenix 用
之前個價真係買唔落 我已經攻咗niche zero
有無部TV有2.1 120hz 岩PS5用嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞