12月中去名古屋

604 回覆
15 Like 13 Dislike
金澤食海鮮有咩推介?
想喺近江町市場買蟹返酒店食係咪會幫你拆埋
我諗應該得 我冇買到 1萬-2萬yen已經有2隻
而家yen跌 平到笑
食海膽 食蝦 食蠔 海水味重到仆街
搵間海鮮井都已經好食過其他地方
落雪就白川鄉
新穗高我幾中意佢個纜車樣
但我去果日停撚左冇開
預時間搭車唔溫泉都ok 起碼唔洗帶多個喼
落雪冇渣車拖喼是一件好撚on9既事
有女既話變相舉兩隻喼行
但上新穗高就早去早回
去到高山先租車自駕?
有啲拆好嘅即食蟹,好似2000yen一隻
我覺得會chur,同埋入得新穗高,無理由唔喺奧飛驒溫泉區住一晚啲溫泉旅館個景勁正,上次去落去雪、對住雪山浸溫泉
hotels.com之類網站見到間間都係路中心
無自駕會唔會好吃力?
Jalan 幫到你,再唔係Booking.com 都有幾多選擇
但其實佢架巴士經好多個點,大部分旅館附近都有巴士站
金澤本來都諗住去但見唔多嘢睇
兼六園唔太吸引
係得個藝術館幾好
所以決定將嗰日俾咗和歌山算
唔該哂先
我行程編好晒啦,我會先去平湯再去飛驒,跟住去松本之後返返落去名古屋
已放棄
兩日名古屋一日去長島名花之里+outlet
另一日本身諗住名古屋城+吉卜力,依家仲未諗到去邊代替
12月尾想去 而家仲有冇方法啊巴打
仆街而家先留意到CEP停咗
人在香港點便利店搶飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞