[KPOP] K-POP 2022討論區 (50)

1001 回覆
2 Like 22 Dislike
[KPOP] K-POP 2022討論區 (50)
https://lih.kg/ygtKnBX
#425 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
係時候配眼鏡。。
Uglily 以為講緊ugly lily
本身頭先我都想講,不過唔係我idol所以都係唔講啦
啲公司邊會理佢哋整到會唔會影響身體 我覺得最黐線都係磨到啲牙細細粒帶假牙嗰種
睇rose就知 習總都可以做idol
遮撚住嗮原本啲comment,你話人comment神童都得啦

圭悧
又黎呢個gag
金泰亨嗰隻?

仲要係kyujin centre,nmixx個style真心同loewe襯咩?
定係loewe宜家要全面玩拼接嘢?
張圭悧 走得好吖
無限狙擊
人哋叫井(jang) english
唔只正仲要係好女仔,直情就係人辦黎。
邊個?
其實睇返佢哋出道上周偶,就知道Kyujin先係公司想捧
呢個一直知,但我以為淨係啲舞台佢企centre,估唔到代言佢都企centre
你話sullyoon jinni代言企centre都明嘅,例如好多twice代言都唔係娜璉企centre
但kyujin喎
係kyujin喎
梗係會理喇生財工具黎架,玩兩年發育後走晒位點搞。
照我睇全隊都有執過鼻頭,無搞鼻樑同鼻翼已經算係咁。
話小學初中就削骨嗰d更加係onL9既,根本唔知削骨係乜事。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞