伊朗真係有可能變天

238 回覆
286 Like 18 Dislike
香港人:畫面唔靚 唔好玩火 唔好衝動 我地要冷靜
本身南韓經濟已經唔係好
統一北泡 基建 教育 樣樣都係錢
最後咪又係南泡納稅人出
你係南泡人 你肯唔肯無條件交多幾十年稅
將失敗怪落民眾監督身上
trump加大制裁俄羅斯你唔講?
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/uk-43424548

盲撚咗?
我識果啲南泡人唔係咁諗喎

佢哋覺得北泡可以提供平價勞動力,又係一個大市場
睇點搞,搞個北韓特區,慢慢搬工廠上去就大量平價勞工。
如果一嚟就直接拆邊界,咁就複雜好多。
但如果唔拆邊界,就係二等公民問題。
但成支軍隊就係d 宗教友組成
上述制裁行動被看作是特朗普去年擔任總統以來華盛頓對莫斯科採取的最強硬措施。自特朗普上台後,美國已經對一百多個羅斯個人和機構實行了制裁,他們被認為同俄羅斯和烏克蘭有聯繫。

https://www.congress.gov/bill/115th-congress/house-bill/3364

搞清楚條法案噏乜未?
條法案講明美國總統有權取消一啲制裁,但Donald trump幾時有咁做過?

甚至乎當中國向俄羅斯買戰機嘅時候,trump連中國官員都制裁埋

噉樣叫做trump係俄羅斯嘅狗?
所以點解伊朗問題咁難攪
個火仲細過香港 中東黎講 濕濕碎
其實最仆街哥個係法國,唔係德國
德國只係做得難睇,實際幫到手既野係俾法國多
-0-0
本來有
比連登仔登一登就知無可能
係得香港咁和平
緬甸冇利用價值班鬼佬點會理,有時間都屈下新疆人被強逼勞動啦
空耳聽咗做pizza hut
以色列係無錯架,冇人話佢係錯 國與國之間不嬲唔講對錯只講邊個好打啲,以色列真係靠自己拳頭係中東打出黎
你睇下個法案講乜先同人講啦,講撚到總統喺成件事無角色咁
巴基好醒ga 食中美兩家茶禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞