女人青春真係無敵, 但好多都老得好快

255 回覆
816 Like 85 Dislike
因為佢地條件差又幻想得到好既野囉連登唔少啦
青春本身就係以時間做單位,咁年紀愈大自然不再青春,冇可能愈大愈青春
男人去到40幾都可以好型

女人35已經盡
第1張 濱邊美波
做靚仔難,但好少有人迫男仔去變靚仔
一個普通男人好少可無緣無故喺街俾人貼上網,再抽秤邊度唔夠靚、個頭好柒、下面細兜
但調返轉就完全唔同,有時男人甚至會去批評埋啲女人之間覺得靚,只係套美學同男人預期嗰種靚嘅化妝、打扮、潮流做唔靚,而女人做嗰啲行為明顯唔係為咗appeal男人

上面張互評分數根本唔關事
俾低分好多男性同對男性要求高,本來就兩個概念嚟
可以諗成女性對低分嘅男性冇乜所謂,唔好打搞自己就得
但一般男性就習慣咗對唔係有romantic interests嘅女性都照干涉呢樣嗰樣
有啲熟女都正嘅
呢個係審美觀問題,我覺得女人自然都覺得一老就輸,所以咪無左自信。無自信邊會靚
唔同年紀會有唔同嘅美好,你40歲仲硬係要追20歲嗰陣時嘅靚,咁都係搵自己黎搞嘅啫
想問下面個種統計典線有冇學名?
好多人妻生完兩件都仲係皮膚白滑熱褲長腿,始乎睇人本質多d。當然好多生完一件已經卡比獸
唔係
統計數字嚟
D女權撚科學d啦唔該,用自己opinion解釋,轉頭又比人一圖ko

以下用男女生理上既唔同,去解釋點解女人易老d:

- 女人皮膚薄好多,所以易有皺紋
- 女人荷爾蒙每月fluctuate,影響皮膚鬆緊不斷變化
- 女人皮膚既骨膠原少好多
- 綜合以上,加上女人肌肉又少好多,而肌肉係可以hold水,女人身體hold水能力比男人低
過左25已經可以叫阿婆
宜家啲港女咁識打扮,唔識變老咁

遲多幾十年,佢地七老八十歲時,個樣仲會唔會好似三四十歲咁?
Positively skewed distribution
你講果啲調返轉咪又一樣

男人摺啲內向啲就變毒撚添啦 你唔係kol/著得出位果啲鬼有人影你上網咩
近距離睇就唔係啦, 冇波又老會冇人要
就算keep得好女仔到27-28已經開始無太多人追,後生時係女神但要求太高搞到一直single,如果冇一技旁身只能慢慢變老
個樣殘到阿婆咁
男人擇偶都會睇身家收入,好多接受唔到女高人工過自己但真係好多女仔都仲係好父權
而家唔係啦
佢其實有冇整過
睇佢套幕末高校生
個咀唇厚左勁多
一啲啲
有部份有做開gym
勁fit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞