國際象棋大賽選手疑似作弊 傳利用智能肛珠傳送資料請槍

195 回覆
301 Like 7 Dislike
信息量咁多, 會唔會震到扯旗
早洩既直情震到射埋出黎
觀眾A:你睇佢, 捉棋捉到扯旗. 好變態呀
觀眾B: 你識咩丫, 佢將捉棋視為生死決鬥, 先會咁亢奮. 呢個係棋藝最高境界.
觀眾A: 佢褲浪...濕左呀, 射埋出黎呀!!!!
觀眾B:大驚小怪, 古人劍鬥, 對峙果陣高度集中, 大小便失禁都係常有之事, 何況射精
個次world champ睇live唔記得第二定第6局
勁刺激

如果懷疑黑嘉嘉用肛珠出貓,佢點證明俾我睇冇出貓
如果震蛋係work ,咁更加唔信得佢一個有用

出cheat都有分高低手嘅
裸體作賽
好撚淫
用碌鳩擾敵
我懷疑佢用嗰西出cheat
攞碌鳩插入去睇下feel唔feel到震
出千唔係唔得
不過出得嚟要厄到人
唔比人發現
咁佢而家的確無比人發現
你吹佢唔賬啊

鬥癲既就捉勝埋AI
而唔係未試過啊
Xray 咪得
根本單新聞應該係有人作大9up,點知傳開去個個信以為真
而家啲世界田徑規定 起跑反應短過一定時間就當偷步 因為人類生理限制係冇可能反應快過一個數 所以可以當低過呢個數值嘅人唔係憑反應起跑

我覺得同樣道理
用6鳩打signal
聽到呢步棋已經扯左
比賽會搜身
思想就唔係生理一部分?
同埋呢條友本身就有出cheat前科(唔止一次)賽後訪問又講錯野同解釋唔到自己棋步

基本上行內人個個都覺得佢重大嫌疑
一個人勁係唔會比人懷疑
國際象棋大把人勁
但佢係棋路唔似人類 實力又飄忽
有cheating 前科,好大機會係作弊
外行連登仔:廢老輸唔起屈人出cheat
全場斷wifi 斷network搞掂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞