國際象棋大賽選手疑似作弊 傳利用智能肛珠傳送資料請槍

195 回覆
301 Like 7 Dislike
想放屁點算
16隻棋
N個行法

要記咁多頻率 應該無咩可能
你出完貓張貓紙會keep住帶喺身?
咁都可以屌佢唔尊重比賽明明比賽花方先係唔尊重比賽個方,唔用心捉人cheating,影響比賽公平性。外國有來都有人諗野咁“奴性”
可能條友平時玩開屎怱
智能肛珠
咁dse咪可以出貓
呢個look真係好靚
括約肌收縮節奏
好想睇佢條JJ
完全冇聽過智能肛珠呢個理論 有metal detector 㗎,啲網民噏得就噏

利申,投Hans清白一票,有作弊難以證明,但證明自己冇作弊更加冇可能
想通埋佢個閪
哦! 你用肛珠! 你~肛~珠~~~
16種已經得。每次發兩次訊號,第一次係講64格邊格棋要郁,而第二次就講隻棋要行邊;每次訊號又分兩下,第一下就講打直個方位,第二下就講打橫個方位。
好優雅高貴
高智能方程式 X 棋靈王
液晶體顯影眼鏡
編文話有用括約肌做input架喎
點解黑人魚就有人笑左眼搭的士去右眼要五舊,Anya就個個都話靚
佢 world champ + FIDE top 1 rating 都成10年喇,佢之前受訪話冇晒motivation 仲要撞正下一次個挑戰者又係 IAN,講到件事係 贏夠喇比人贏下,基本上全世界都唔會覺得佢太串 仲要今次world champ之後對IAN 好似贏多過和

作為觀眾都想睇有新既world champ 然後 Magnus 做返挑戰者係驚 Magnus 回塘姐,不過Magnus 個低潮期反而係之前幾年,成日 blunder 或者close唔到 game,今屆 world champ之後個態 fit到仆街
其實dse 要出貓係好易事前搵人放部手機響廁格水箱,之後考緊去廁格就得
科技使人進步 希望阿mo可以快d同外界溝通
好有知性+串串地格
因為佢對眼開得黎靚,而且個造型好,減少到佢眼開嘅缺點。我Google返佢其他look都唔太靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞