國際象棋大賽選手疑似作弊 傳利用智能肛珠傳送資料請槍

195 回覆
301 Like 7 Dislike
冇你諗咁難,本身實力愈強,作弊就愈容易

1種頻率已經夠班高手變高高手
例如:震一下,代表下一步係關鍵(Forced mate之類嘅嘢)
唔震,代表下一步冇咩特別嘢。

又或者8種頻率,提示邊一行有重要嘢,班高手已經可以自己諗到點打
又或者2種頻率,分單數行定雙數行…
係 中村光(世界前幾嘅棋手 日裔YouTuber)都話hans cheating

我唔信啲GM會無啦啦屈你
又唔係冇試過爆冷輸棋
咁多人唔屈係要屈你?
仲自己退埋賽抗議
痴撚線,智能肛塞出千係咩回事,咁都諗得出,幾有創意
gay
氣質
鼻樑夠闊夠高,側光打落去陰影夠深,兩眼之間營造立體感,所以眼距顯得冇咁闊。眼大面型長下巴尖比例上減少水平距離。黑人魚個package 完全相反
因為一個係黑人,一個係白人,多數人潛意識上係覺得白人靚啲
就算傳到出去 咁點收信息 震返佢屎眼
可能用前列腺接收
成個po有陣屎味
唔係喎,如果你改到捉棋個幅圖條女黑到純種黑人咁,而美人魚(黑)改到白人咁嘅色,我相信絕大部分人都會維持原判
唔係講緊膚色,係講緊種族,白人五官同髮色已經吊打黑人
入面有哂所有同依件事有關嘅嘢
,利申:信Magnus,因為佢比作弊慣犯更值得人尊重同信任,我懷疑Hans作弊嘅原因唔係因為Magnus打輸畀佢,佢打輸game都唔係啲咩奇怪事,主因係佢另一場Game嘅Post game analysis唔似一個GM,好似佢連自己玩咗乜都唔知,Eg. 佢分析話某個局面,佢自己好明顯贏硬,結果電腦分析話佢當時其實係佔下風。之後又講過啲咩話,點解行依一步其實係好明顯,自己唔需要解釋…

問題就係 分析太鳩加上佢本人有好大嘅誠信問題

https://www.reddit.com/r/chess/comments/x6xdk0/the_whole_hans_niemannmagnus_carlsen_withdrawal/?utm_medium=android_app&utm_source=share
德國製先進好多
真,尾二嗰句係重點
Magnus都唔係第一次打輸畀年輕選手
中村光只係講過Hans 係online chess作過弊 同埋覺得佢係訪問某d位好可疑 但冇承認過Hans 係otb出過千
照咁計好可能佢嘅排名都係出貓攞返嚟
佢幾啱做美人魚
Hikaru只係用咗成粒鐘解釋點解Hans有可疑,用各種唔會有法律責任嘅字眼去暗示某啲嘢,心照啦

勁多GM顯示咩叫How to say that Hans cheated without saying that Hans cheated
網上傳聞 = Elon Musk
用返摩斯密碼震返個屎眼
所以成場棋佢嘅括約肌同個腦都好忙
贏都唔得
Magnus Carlson wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞