港產片來來去去都係果班人(32.1) [新片:深宵閃避球/正義迴廊/飯戲/刑天7000萬/山旮旯/瞳行/失衡/阿媽]

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
唔指有質仲有量~

講真有d位想𠝹櫈, 但冇明日咁多…
同期呀媽 闔家辣都過唔到4000萬
估4000萬樓下都合理
證明黃子華--》鏡,但睇預告我覺得闔家辣係吸引D
感謝
過硬50m啦 都未夠3星期就4000萬
不過6000萬就難d
唔太關事 口碑問題多d
黃子華吸引力先唔高 伏過太多人
未上之前 大把人驚棟篤特工質素
闔家辣除咗鏡仲有鄭中基
我好多身邊唔常睇戲嘅朋友都問我有冇睇飯戲
一半半
可能會可能唔會
個人偏向唔會多啲
因為香港人總係一窩蜂去做同一件事
證明劇本嘅重要性
黃子華啱啱先開始加入謝票,估唔到幾時先開始水尾
根據25/9戲院場次數目及預售情況推算,
截至下午4時,
📌《飯戲攻心》單日票房推算超過$1,800,000|電影上映19天暫推算累計票房超過$42,100,000
📌《阿凡達》單日票房推算超過$800,000|電影上映4天暫推算累計票房超過$2,600,000
📌《神探伽利略 沉默的遊行》單日票房推算超過$500,000|電影上映4天暫推算累計票房超過$2,000,000
📌《明日戰記》單日票房推算接近$500,000|電影上映32天暫推算累計票房超過$63,200,000
📌《阿媽有咗第二個》單日票房推算超過$100,000|電影上映46天暫推算累計票房超過$37,000,000
📌《一路瞳行》單日票房推算超過$100,000|電影上映11天暫推算累計票房超過$3,000,000
📌《命懸2000呎》單日票房推算接近$100,000|電影上映11天暫推算累計票房超過$1,800,000

阿凡達都幾多人睇下
到時應該爆得仲癲
証明marketing嘅重要性
睇完深宵
咸濕仔扮乜嘢,接呢套就係因為多後生囡,大家男人明嘅
堆超級英雄片真係睇到悶
所以黑adam,黑豹都無乜興趣
3d 加埋片長收貴d~
今鋪天下一都算大豐收
明日得畫面無劇情6000萬
飯氣得劇情無畫面就4000萬仲升緊

如果古生搵陳詠桑寫明日戰記2會唔會1+1>2呢?
N年後可能只係咁岩屎忽撞棍,stephy咁多套電影最高票房係唔係依套
闔家辣都係天下一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞