港產片來來去去都係果班人(32.1) [新片:深宵閃避球/正義迴廊/飯戲/刑天7000萬/山旮旯/瞳行/失衡/阿媽]

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
個陣重新買過 我買最高架啦
飯戲攻心估票房

8月18日最後更新 (Round 1)
1. 木馬 開畫: 50萬 埋單: 800萬
2.朴 開畫:40萬 埋單:600萬
3.妖治 開畫:55萬 埋單:1000萬
4. J 開畫:45萬 埋單:900萬
5. 和尚: 60萬 埋單:1200萬
6. 出木杉 開畫:80萬 埋單:1200萬
7. Shiyu 開:75 埋1800
8. 羅富 開120 埋2800
9. 但我:60萬 埋單:1800萬
10:樂事 開80萬 埋:1500萬
11: 小美 開60 埋1200萬
12:從來 開:100 埋:900萬

9月6日最後更新 (Round 2再估)
1. J 開畫: 100萬 埋單:2600 萬
2. 粉葛包皮 開畫: 200萬 埋單: 3500萬
3. 木馬 開畫: 80萬 埋單: 1600萬
4. 但我 開畫100萬 埋單: 4000萬
5.妖治 開畫 120萬 埋單3000萬
6. 羅富 開畫 160萬 埋單 3800萬
7.朴孝信 開畫 100萬 埋單 2500萬
8. Shiyu 開110 埋3500
9.樂事 開210萬 埋3100
10. 冇 開170萬 埋2800萬
11. 基 開300萬 埋 4200萬
12. 從來 開150萬 埋1800萬
13. Hater 開280萬 埋4800萬
全軍覆沒,開心嘅
開主其他
填詞丁
啲燈打到咁 得cloud 頂得住
https://www.instagram.com/p/CjIjD19PRkM/?igshid=MTA0ZTI1NzA=

【破天荒10.2齊人謝票神級答謝大會Facebook專頁全球直播🌎】
導演 陳詠燊 X 黃子華 X 鄧麗欣 X 張繼聰 X 王菀之 X 林明禎 X 陳湛文

好想睇呀🥺點算呀😩唔駛驚‼️我哋已經準備咗後備方案俾大家😎只要安坐家中,開住《飯戲攻心》Facebook直播,就可以同我哋一齊參與呢個普天同慶嘅活動喇🥳🥳

🎟購票即到:bit.ly/3wxIwRN
🎥電影預告:bit.ly/3AdRyWC
🍚🥢《#飯戲攻心》今日 齊人開飯
🍚🥢《#逆流大叔》導演陳詠燊笑聲主理
Edko Films Ltd. 安樂影片
Instagram: tableforsix_movie
#黃子華 #鄧麗欣 #張繼聰 #王菀之 #林明禎 #陳湛文 #陳詠燊

左下套《鬼地方》係咪mm2 N年前拍落嘅恐怖片?
嘩 咁呢排真係突然多返咗啲拍好咗幾年嘅電影浮上水面
明日戰記香港票房有冇機會破7000萬?
鐘雪
閃避球咁樣踩線仲要10.1上優先場得唔得架
少爺占成日喺節目度講
上星期已經有啦
正義迴廊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞