港產片來來去去都係果班人(32.1) [新片:深宵閃避球/正義迴廊/飯戲/刑天7000萬/山旮旯/瞳行/失衡/阿媽]

1001 回覆
21 Like 6 Dislike
千萬票房演員
好似睇番以前黑白片咁,好自然會冇咁大意慾去睇
佢哋啲歌係vocal唔得
講音樂其實唔差
但佢地多數淨係負責唱
連登就話反鏡係大勢
出面其它地方某啲鏡粉真係聲大夾惡打橫嚟行
唔覺意幫班仔樹立好多敵人
如果唔係我睇開知佢地本人都係好仔
都好難唔受影響
不過樹大有枯枝係咁上下
咩地方咩年代嘅偶像派都要面臨差唔多嘅問題
偶像派如果冇人屌就仲死得啦
最終轉型同紅唔紅到落去都係睇時勢同佢地自己造化啦
其實就兩邊都麻撚煩
班cls鏡粉洗版洗到無孔不入就唔在講
鏡仔一有位攞唔到獎/提名就起勢咁嘈
嗰班反鏡撚都唔好得好多㗎咋
concert出事之後講啲嘢幾撚涼薄
咩點解唔係邊個出事
人講㗎呢啲?
無個持平咁comment鏡嘅表現
最憎啲鏡粉一見啲文章提及到佢粒星嘅話發晒狂咁喺下面留言支持佢粒星乜乜乜,但係人哋打篇文出嚟嘅用意同探討嘅嘢根本唔係咁
所以港片區清泉嚟
話知你朝偉定秋生做得差都係有碗話碗

闔入面edan真係唔算好亦唔算差
媽jer就值得更多,除咗咆吼式演技同走位生硬
媽姜多發揮就好啲,係天生把聲累事
10年後都轉唔到man
如果…..
如果咋
智齒14個提名中三分一都冇
甚至全炒
大家會點睇金馬?
viutv劇嚟
預咗
上年濁水都……
空歡喜一場
但有牙朗實支持
好似係 ViuTV劇集嚟 有錯勿屌
啲技術獎應該穩掛 同埋睇台灣嗰邊都改編話劇本都似係智齒
反而驚攞咗大獎會比啲小粉紅搞
始終都係人哋頒獎禮 有提名已經好好
https://www.instagram.com/p/CjCUVa1Lhnj/

千呼萬喚,終於等到齊人謝票喇😻今次唔單止謝票咁簡單,為答謝觀眾連日N刷支持,呢家人將會同大家深入分享拍攝點滴,你哋仲有機會親自同導演同一眾主演近距離對話😎 入場仲有珍藏版紀念票送,只此一場,你點可以錯過呀

📆日期:10月2日
🕑時間:13:10 (電影放映)
🎭地點:Premiere Elements

☝🏻答謝觀眾N刷支持 只此一場不設售票
⚠️密切留意明天中午12 時公佈換飛詳情
明禎又返黎香港
岩呀
睇左咁多頒獎禮都知入圍多唔代表羅硬
況且金馬真係有公信力喎
可能開zoom者
一開頭應該都冇咩人會估到可以去到500萬以上
睇住佢慢慢升下升下升到千萬
其實幾感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞