俄飛英國機票1張1萬英鎊!傳普丁已離開莫斯科前往地下碉堡

245 回覆
94 Like 11 Dislike
成班嘢包括連登仔同隻19,都預普京三日搞掂烏克蘭咁就有得喪屌拜登同民主黨,Donald Trump 仲大讚普京入侵烏克蘭"very smart",佢哋思想同普京一樣仲停留喺地面戰,諗都冇諗過會俾拜登一招技術支援會KO
Trump 用 military aid 逼宮 Zelenskyy 要查敗登個仔冇人記得?
佢去到呢個地步 如果輸咗要負責好多嘢
可能佢真係有機會背水一戰用撚埋核武
淨係諗都覺得好撚大鑊

你哋覺得可能性有幾高
或者metro 2033
未睇片就咁睇PREVIEW圖似係US

呢D係ABANDONED ICBM SILOS 改建而成
快啲核戰啦屌
梗係唔割,佢都冇野要輸,俄國贏左就繼續做生意,俄國輸普京被自殺支國推親中派系上位同西方爭權
乜都唔識,學人講埋咩腥港人,結果自暴其短,最後教埋你呢樣,之後你單機鳩吹啦

台灣係第一島鏈命脈,打穿咗就更易進出太平洋,唔需要再咁擔心海上禁運,事實上美國已經有think tank諗緊worst case台灣輸咗時要點fortify第二第三島鏈保護美國本土
中印果條邊境完全無相應政治考慮,西藏高原地形已經保護緊中國西邊
氧可以電解水到黎
核爆世界大戰
我地中國香港人都係要返工架啦
啟示錄六章七至八節:「揭開第四印的時候,我聽見第四個活物說:你來!我就觀看,見有一匹灰色馬;騎在馬上的,名字叫做死,陰府也隨著他;有權柄賜給他們,可以用刀劍、饑荒、瘟疫(或作:死亡)、野獸,殺害地上四分之一的人。」
應該會比下屬槍殺/自殺, 同希魔一樣
​特朗普雖然左膠憎佢, 但係格食格, 佢痴撚線性格對極權國家非常有效, 剩係靠把閪口已經兇到佢地!!
打印度剩係條補給線都搞唔掂啦
英國陸沉了
去到2033年就係耶穌升天2000年,一旦出核就會接近末時。
選舉個陣都已經大把人咁講
侵侵一向對鳥克蘭冇好感,好大可能佢會話俄羅斯大軍壓境,美國唔會幫佢叫澤連斯基投降保住鳥克蘭,一方面又會同普京講幫左佢,叫佢係中東果面收一收手。

最後係世人面前就話自己再次維護世界和平,避免一場大戰
其實我只係回應你話nord stream 唔用上癮嘅點

同埋邊個做總統都好,美國都𥄫左歐洲天然氣市場好耐,依加唔止歐洲,全世界都搶緊美國LNG,益撚左支那做轉口同啲石油公司白賺好多錢

咁當然我唔知假設侵侵繼續做賣唔賣烏克蘭啦,睇下背後利益架姐
咁都要等真係發生左先成立
同埋地鐵站嗰次係國際媒體演說,並唔係俄攻打基輔時澤仔嘅避難所
反而就俄攻入基輔第二日澤仔仲走出街上拍片話比全世界知佢仲喺度
兩者做比較簡直係侮辱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞