俄飛英國機票1張1萬英鎊!傳普丁已離開莫斯科前往地下碉堡

245 回覆
94 Like 11 Dislike
條片個地下堡係咩國家,唔見有講
叫人衝自己鬆
幾時有普丁cut唔到有線
事實真係唔算鬆 有冇膽係後話
咁都唔錯
似乎電同空氣要解決埋
中國認真打印度做乜撚野呀,中印戰線從來都係兩國用嚟轉移國內視線用
打台灣係中共自認嘅歷史任務
連核保護傘概念都未分清,你真係溫溫書先講野啦
係囉,踩到上火星都得呀,吹之嘛
啲空氣污染咗 人同植物都唔掂
唔夠,然後放毒氣入去
國泰仲唔即刻申請飛俄佬
可以走去邊一有擁核國射咗其他就會互射
其實你究竟知唔知點解中印兩邊一直都淨係掟石頭
因為兩個都知道對方唔係真打,各取政治所需咋
你連呢啲基本政治常識都未搞清楚,由一開始已經比喻失當,仲學人繼續鳩吹,笑撚死人
都話俄佬指揮係要落埋場
唔係班兵唔會聽
又有個少將受傷離場
佢自己就縮係地堡
https://twitter.com/nexta_tv/status/1573177169039310848?s=21
呢個真,呢招起碼無人死,敗登喺阿富汗單嘢搞到普京以為有機會打橫行
最高指揮官
有nord stream 係加大左歐洲piped gas import capability ,運輸量話用加大就加大,話少啲就少啲,係真係會用上癮

邊似LNG,又貴,船期又唔準,運輸又有得flexible
冇記錯Wolfenstein 果隻槍game就係講潛入個地下碉堡刺殺希特拉,唔知現實中有無人嘗試刺殺普京?
個音完全唔啱嘅台譯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞