俄飛英國機票1張1萬英鎊!傳普丁已離開莫斯科前往地下碉堡

245 回覆
94 Like 11 Dislike
面對面同你講朋友你好呀 幾秒後就有飛彈去炸你國家個目標
綽號莫斯科黃洋達
侵直接出美軍射戰斧落有俄狗駐守既敘利亞基地個時你死左去邊
敗登友成日唔記得當年一邊同維尼話好friend一齊食飯一邊但住佢面話剛才射左幾十支戰斧落敘利亞俄狗駐守基地你會唔會介意
然後話當敗登開綠燈當烏克蘭condom 個時就不斷幻想侵會出賣烏克蘭
又唔記得開戰初期開波就想綁架澤仔令烏克蘭提早投降好彩澤仔企硬
然後軍援拖三拖四波蘭想比戰機都用唔好激嬲普京直接用總統權力去bam
結果搞到俄狗大屠殺先慢慢放手比武器仲要當做政治武器將條act綁係民生議題一齊出拎黎同共和黨做交易
事前有打招呼 發射導彈嗰陣蛾軍已經走晒 得返敘利亞班炮灰操作落後嘅S200嘗試防禦
簡單嚟講就係夾埋做返場戲 反正要修復返機場唔係咁難 唔係中子母彈嘅話72個鐘頭就可以搶修好
每日星報
trump一直想收縮返投放出去嘅美國軍力
唔想放咁多資源落去外國駐軍 同唔希望美國士兵因為外國有損失 所以根本冇可能直接落場
援助軍事物資係幫手唯一嘅方法 冇其他 事實係除咗普京之外冇正常人希望因為一個烏克蘭打核戰
地下碉堡,據傳裡面可容納至少10萬人左右

有冇可能
一人一日屙一次屎都10萬督
希特拉死喺邊
其實諗返件事好On9,本來諗住閃電戰幾日搞掂,家下搞到收唔到科
個大魔頭竟然咁驚死
Georgia點聽都係喬治亞arm d掛
唔係驚核爆,係驚畀自己人殺
但格魯吉亞叫格魯吉亞
係因為嗰個g 係近加音
唔係美國個喬治亞州嗰個音
Trump 當年係警告過歐洲果份依賴俄羅斯能源,自己又搞唔好歐洲保安
如果用岩洞整,係有可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞