英國留學吹水區 7月號

313 回覆
7 Like 7 Dislike
exeter third year jj here
有咩可以問
有冇讀緊exeter嘅巴絲講下有咩要注意

巴打讀咩?
讀Liverpool O

???

今年去讀Liverpool 好廢

我返去都Liverpool Year1
留個TG?
Exeter into iyo
好淆底
今日有冇人去左bellerbys個seminar

去咗 後尾分college嗰度安排得好on9 就咁group埋啲人一齊叫你哋傾偈

去咗 後尾分college嗰度安排得好on9 就咁group埋啲人一齊叫你哋傾偈

死啦 咁我可能識你,邊間分校先你

Btw去完冇乜得着,曬左兩個鐘on99咁
有無AL講下考成點

冇去到,巴打同你同校同course,留個tg有野想問你
Exeter into iyo
好淆底

歡迎你

冇去到,巴打同你同校同course,留個tg有野想問你

https://t.me/biugoolailai
有無AL講下考成點

今年好似好鬆 識人ABC Exeter收 有fd Loughborough meet唔到ABB 佢攞BBC都收

Btw去完冇乜得着,曬左兩個鐘on99咁

一次捉晒3個校舍啲人嚟聽,啲嘢得一半有用 中間仲要大部分都上網查倒
Surveying 係咪Reading 最好?

唔係loughborough 好D咩?
UWE international year1 好
定係
University of Glasgow 個foundation 好
兩個都係engine(civil or architecture)
求意見 見人話UWE係垃圾 但見engine排名又好似唔錯
英國人nice嗎

英國咁大

唔係loughborough 好D咩?

唔收國際生啊
UWE international year1 好
定係
University of Glasgow 個foundation 好
兩個都係engine(civil or architecture)
求意見 見人話UWE係垃圾 但見engine排名又好似唔錯

Uog
冇人去Brunel so sas

讀過一年foundation 悶到抽筋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞