英國留學吹水區 7月號

313 回覆
7 Like 7 Dislike
Btw 有冇qm撚
有冇巴絲讀Liverpool
9月中第一次去讀foundation
TG我 比我問下環境各樣
TG:Codyw
UWE international year1 好
定係
University of Glasgow 個foundation 好
兩個都係engine(civil or architecture)
求意見 見人話UWE係垃圾 但見engine排名又好似唔錯

UofG world ranking 不錯的
有冇巴絲讀Liverpool
9月中第一次去讀foundation
TG我 比我問下環境各樣
TG:Codyw

TGed
Exeter into iyo
好淆底

me tooo 上網見佢幾多負皮咁好驚
有冇人係INTO Exeter

foundation 定iyo

我係into exeter foundation

IYO HERE

IYO here+1
巴打咩科

*****絲打嚟 engine

Year2

Bro 你經咩上year2?

Into IYO

我個名

巴打做咩咁睇唔開

into比到愛我

巴打 可以呀 INTO push push

撘單問INTO難唔難升同埋啲人會唔會成日飲酒clubbing架

Year2

Into IYO

我個名

巴打做咩咁睇唔開

into比到愛我

撘單問INTO難唔難升同埋啲人會唔會成日飲酒clubbing架

有朋友讀緊exeter INTO, 易唔易就睇你英文好唔好, 整體水平唔差都好易上到上去.
會, 但係你唔一定要join.
Wales既揮個手
15號交visa application下個月尾飛會唔會趕唔切
15號交visa application下個月尾飛會唔會趕唔切

唔會
有冇uea巴絲
好想快啲返去
有冇人黎梗入Southampton 聽講唔錯
好似好多Brighton丁丁
UoB Art & Design Yr1 留個靚名

Into IYO

我個名

巴打做咩咁睇唔開

into比到愛我

間間都有人成日飲酒日日clubbing啦
Hi all london here
有無kcl fresher?

呢到 星期六你去?

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

reception day嘛 睇下佢有咩講
有冇uea巴絲

比agent說服?

係咪好唔掂

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

reception day嘛 睇下佢有咩講

係咪Chinese society嗰個?
你去唔去?我諗我未必啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞