英國留學吹水區 7月號

313 回覆
7 Like 7 Dislike
有無kcl fresher?

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

reception day嘛 睇下佢有咩講

係咪Chinese society嗰個?
你去唔去?我諗我未必啦
仲有絲打你讀咩?
Wales既揮個手

Swansea

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

你去唔去?我諗我未必啦
仲有絲打你讀咩?

去啊 一齊去啦
我讀business management

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

你去唔去?我諗我未必啦

9月2號嗰個呢?

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

你去唔去?我諗我未必啦

9月2號嗰個呢?

pass嗰個? 仲諗緊
有冇leeds朋友

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

你去唔去?我諗我未必啦
仲有絲打你讀咩?

去啊 一齊去啦

絲打可唔可以比你個telegram我 喺telegram傾
有冇durham?
有冇durham?

點解冇人通知我 ocamp 同departure talk個D
有冇durham?

點解冇人通知我 ocamp 同departure talk個D

Ncl一樣

會唔會因為我唔係 through agent 報
dse完去左法國讀左一年,覺得唔啱讀想轉去英國,但dse英文攞左1 係咪一定考好嗰IELTS?

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

你去唔去?我諗我未必啦
仲有絲打你讀咩?

去啊 一齊去啦

好啊

呢到 星期六你去?

估唔到真係有
星期六有咩去?

你去唔去?我諗我未必啦
仲有絲打你讀咩?

去啊 一齊去啦

好啊
有冇巴絲可以教我報cambridge college
睇極都揀唔到
有冇durham?

Ncl一樣

我經agent都係咩都唔知
Btw我都有fd去durham 你讀咩

a&f
有冇durham?

Ncl一樣

a&f

My fd llb

你ncl讀咩
黎緊9月會去bristol讀, 有冇bristol朋友?
dse完去左法國讀左一年,覺得唔啱讀想轉去英國,但dse英文攞左1 係咪一定考好嗰IELTS?

Ncl一樣

a&f

My fd llb

你ncl讀咩

Econ and politics

我有fd讀Newcastle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞