英國留學吹水區 7月號

313 回覆
7 Like 7 Dislike
點解咁多負皮
Kcl勁唔勁,邊科特別勁?
Ual6間學院有冇高低?

KCL Law is good

神科?
Dental呢?

dental 好似唔係特別標青
kcl文科比較好 or business management都唔錯 enf都ok
law應該係世界級

Thx 同埋上面位巴打

有無人birmingham?

Hi

Hello ching
係個邊讀左幾耐?

啱啱今年我喺UoB grad
點解咁多負皮

神科?
Dental呢?

kcl文科比較好 or business management都唔錯 enf都ok
law應該係世界級

Thx 同埋上面位巴打

點解咁多負皮

神科?
Dental呢?

law應該係世界級

Thx 同埋上面位巴打

我搵唔到你
點解咁多負皮

神科?
Dental呢?

law應該係世界級

Thx 同埋上面位巴打

Hi

Hello ching
係個邊讀左幾耐?

我準備去BCU

Hi

Hello ching
係個邊讀左幾耐?

我準備去BCU

做咩sad嘅?

Hi

Hello ching
係個邊讀左幾耐?

我準備去BCU

做咩sad嘅?

間學校好似好野雞

Hi

Hello ching
係個邊讀左幾耐?

我準備去BCU

做咩sad嘅?

間學校好似好野雞

雖然間u唔係好出色 但係唔使理啲人點睇嘅
人人濟遇唔同 讀麻麻地嘅學校都唔代表冇出色
識人讀league table排百幾嘅U 返香港捱下捱下都搵到份幾皮嘅工
唔好灰心啊

如果你想嘅 可以試下第一年讀好啲 send信apply下轉去第間U讀yr2都得架
加油

Hi

Hello ching
係個邊讀左幾耐?

我準備去BCU

做咩sad嘅?

間學校好似好野雞

識人讀league table排百幾嘅U 返香港捱下捱下都搵到份幾皮嘅工
唔好灰心啊

如果你想嘅 可以試下第一年讀好啲 send信apply下轉去第間U讀yr2都得架
加油

無錯 ! 努力喺BCU 讀書拎番First Honour or Upper 2:1 再去 Oxbridge LSE/UCL/Imperial/ KCL 讀 Master 洗底就Ok

Hello ching
係個邊讀左幾耐?

我準備去BCU

做咩sad嘅?

間學校好似好野雞

唔好灰心啊

加油

無錯 ! 努力喺BCU 讀書拎番First Honour or Upper 2:1 再去 Oxbridge LSE/UCL/Imperial/ KCL 讀 Master 洗底就Ok

碩士洗底最方便 即使唔係最top嘅u 搵啲香港人眼中幾好嘅ok
請問點睇Coventry biomedical?
睇唔透呢間啲排名

Hello ching
係個邊讀左幾耐?

我準備去BCU

做咩sad嘅?

間學校好似好野雞

唔好灰心啊

加油

碩士洗底最方便 即使唔係最top嘅u 搵啲香港人眼中幾好嘅ok

KCL都叫洗底咁好多其他既都得啦
有冇人係INTO Exeter

foundation 定iyo

我係into exeter foundation

into死全家

into死全家

做咩咁憎into
有冇人依家仲係birmingham
出黎食個飯好冇
有冇人依家仲係birmingham
出黎食個飯好冇

暑假冇返屋企?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞