歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (159) 萬惡B社hea鳩撚客又一例證

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
睇頭post啦

我都唔記左
最近砌完bamdai隻cybaster
佢啲環保膠同設計真係差左好多
我覺得佢好似為左曬自己嘅科技而出模型咁
本來覺得壽屋啲膠易爆唔好玩
但係出左水性底灰之後
而家噴油都安心左
好在星期日朝早無乜人睇,唔係又準備開戰
我來開
我覺得我砌完cybaster之後
對bamdai嘅設計失望係有原因
可能佢將資源擺哂高達
所以淨係砌高達嘅巴打會覺得好
我下次砌隻高達可能又會鍾意返bamdai
呢啲事完全唔出奇

我又唔係求鳩其話你張相影得怪怪地
然後講唔出點解怪之後就鳩嗡話standard唔同
點會開到戰
要開戰,講3個字得架啦
我覺得我砌完cybaster之後
對bamdai嘅設計失望係有原因
可能佢將資源擺哂高達
所以淨係砌高達嘅巴打會覺得好
我下次砌隻高達可能又會鍾意返bamdai
呢啲事完全唔出奇

我又唔係求鳩其話你張相影得怪怪地
然後講唔出點解怪之後就鳩嗡話standard唔同
點會開到戰

五飛:我唔閪覺
Bamdai: Who?
話bamdie 爸爸設計差過壽屋已經可以開戰啦
歡迎想砌模型o既巴絲入o黎 (160) 嘈交請自貼嘆息之牆
我經常係信和行入去window shopping 唔好屌我
邊個侮辱笨大爸爸笨大世一
靠你po尾俾E巴set士碌架啦
之前唔係話嘈交就要自貼作品嫁咩
又ok喎
呢度不嬲屌開笨大 得一個白卡文盲啫
如果你玩完starwar 系列
直頭會諗平時b社整鳩達係味只用左3成力呀
但我是比笨大爸爸寵壞既小朋友
但呢到d人成日教壞我玩壽屋
明明我愛笨大就好似:
啲濕鳩環保膠不嬲都屌唔好磨又唔好刻,擺耐咗仲變軟骨
frs啲數碼暴龍關節分件又係hea鳩人
數碼暴龍就係為左搞到d 星光金斷貨而存在
其實個google site 做得真係好好
基本上係一個小wiki
睇youtube 唔係唔好
不過文字始終可以最快溫習到D技巧
再多謝一次貢獻同maintain 個google site 嘅巴打
作品上次用過
貼嘆息之牆先可以顯示純粹俾錢bamdie 但係唔L砌
https://youtu.be/fdj2XqBl1vY

唔識噴油, 但係望落覺得佢好L勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞