娛樂台邱彥筒(Marf@COLLAR)討論區2

1001 回覆
130 Like 291 Dislike
有得攬攬
迷妹
靚到
聽日12點

🎂 𝟸𝟷 𝙱𝚒𝚛𝚝𝚑𝚍𝚊𝚢 𝙿𝚛𝚘𝚓𝚎𝚌𝚝 🎂

相信大家呢幾日都透過唔同途徑率先睇到我地嘅Art Piece🎨
而家真正完成後終於可以正式公佈比大家啦✨
無錯! 今年生日我地誠意邀請本地著名塗鴉藝術家@uncle852 為Marf設計咗一幅生日壁畫
希望為Marf同Muffins都留下一個難忘嘅回憶💙

作品上面有好多關於Marf嘅元素🐈
唔知大家又搵到幾多呢?

——————————————————

Uncle係國際著名塗鴉藝術家,曾經擔任《狂舞派3》塗鴉藝術指導🎨
今次我哋好榮幸可以同佢合作🙌🏼

亦感謝 @currentprojects嘅協助💙
——————————————————

🪐Power of the Universe生日壁畫詳情💫:

📍上環西街
🗓 即時起至6月28日

打完咭記住tag返 @uncle852, @_marifemarife_ 同埋 @marfyau.fanclub

‼️壁畫附近有唔少市民居住,打卡時請留意聲量及周圍環境,切勿影響居民日常生活‼️

#COLLAR
#Marf #MarfYau
#邱彥筒 #邱彥筒MarfYau
#Uncle #塗鴉藝術家
#邱彥筒香港後援會
#marfyaufanclub
#graffitiart #graffiti #mural #muralart #streetart #塗鴉 #街頭藝術 #壁畫
#poweroftheuniverse
牙慈真係好fun
牙b
好正
做乜Marf呢排post啲嘢咁Jable

🎂 𝟸𝟷 𝙱𝚒𝚛𝚝𝚑𝚍𝚊𝚢 𝙿𝚛𝚘𝚓𝚎𝚌𝚝🎂

除咗壁畫、義工同art jamming活動
今年FC亦準備咗生日限定應援物比大家免費索取💙

包括
✨𝔓𝔬𝔴𝔢𝔯 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔘𝔫𝔦𝔳𝔢𝔯𝔰𝔢 𝔓𝔬𝔰𝔱𝔠𝔞𝔯𝔡
✨𝔗𝔯𝔲𝔰𝔱 𝔱𝔥𝔢 𝔲𝔫𝔦𝔳𝔢𝔯𝔰𝔢 𝔅𝔬𝔱𝔱𝔩𝔢 (𝔩𝔦𝔪𝔦𝔱𝔢𝔡)
✨𝔐𝔞𝔯𝔣𝔲𝔩𝔩𝔬𝔲𝔰 𝔖𝔠𝔞𝔯𝔣 (𝔩𝔦𝔪𝔦𝔱𝔢𝔡)

派發地點+時間:

🗓10/6/2022 - 17/6/2022

💡限定應援 :𝔐𝔞𝔯𝔣𝔲𝔩𝔩𝔬𝔲𝔰 𝔖𝔠𝔞𝔯𝔣
📍Concept To Go @concept_to_go
荃灣白田壩街45號南豐紗廠1樓126-127號
⏰ 12:00 開始,派完即止

💡限定應援:𝔗𝔯𝔲𝔰𝔱 𝔱𝔥𝔢 𝔘𝔫𝔦𝔳𝔢𝔯𝔰𝔢 𝔅𝔬𝔱𝔱𝔩𝔢
📍Soul Fresh @soulfresh_hk
上環太平山街14B
⏰ 14:00 開始,派完即止

✨𝔓𝔬𝔴𝔢𝔯 𝔬𝔣 𝔱𝔥𝔢 𝔘𝔫𝔦𝔳𝔢𝔯𝔰𝔢 𝔓𝔬𝔰𝔱𝔠𝔞𝔯𝔡
📍Concept To Go
📍Soul Fresh
📍Hoah Cafe @hoahkc
上環太平山街18B

感謝以上店舖嘅支持同幫助
借出場地俾我哋放應援物🩵💙

💫屆時請跟隨指示拎取應援物
以上均為免費應援物 每人限取一份

‼️領取應援禮物時請保持禮貌 ‼️

#callforCOLLAR
#COLLAR
#Marf
#MarfYau
#邱彥筒
#邱彥筒MarfYau
#邱彥筒香港後援會
#marfyaufanclub
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞