娛樂台邱彥筒(Marf@COLLAR)討論區2

1001 回覆
130 Like 291 Dislike
真係勁cute
恭喜903奪冠!
期待牙b有更多冠軍歌
條腰
好想好想
喂你咩事
你唔想咩
色貓色狗
hi hi mon jai
唔色本命啦
咁啱 我都係唔色本命

🎂 21st birthday project 及《那年盛夏,我們綻放如花》應援集資 🎂

仲有唔夠兩個月
Marf首部電視劇《那年盛夏,我們綻放如花》即將播出
同月仲有Marf嘅21歲生日大日子
為咗籌備更好嘅應援同驚喜
MYFC誠邀各位Muffins一同參與呢個Project✨

🪄是次應援計劃集資目標金額: 150K🪄

🎂生日應援項目🎂
🧁本地藝術家合作 - 大型藝術裝置計劃 (港島區)
🧁生日限定應援物

🎥《那年盛夏,我們綻放如花》應援項目🎥
🎬 睇得又玩得應援物
🎬 總有一個喺附近LED巴士燈箱

-

💫集資回禮詳情💫

🎁集資滿$300
・獨家明信片隨機2款

🎁集資滿$500
・獨家明信片隨機3款
・幻燈片

🎁集資滿$1000
・獨家明信片1套
・幻燈片
・生日限定A3海報
・周圍痴貼紙套裝

🎁集資滿$2000
・$1000套裝
・生日限定手工蠟燭
・別要灰暗小夜燈

-

🧁集資連結🧁
🔗 https://www.marfyaufanclub.com/categories/21stbirthday

🚨 集資日期:即日起至5月14日 (星期日) 23:59

⚠️注意事項⚠️

📌MYFC所有班長及Helpers均不會私下向任何人籌集資金或要求墊支,如有可疑人士作出此舉,請提高警覺並通知MYFC

📌如同一電郵地址或電話號碼有多於一個訂單,將以所有訂單金額總和分配回禮。每個電話號碼只會獲發一份回禮。

📌是次集資只支援Payme,FPS 及 銀行過戶,以上三項付款方法(詳細付款詳情可參閱集資連結)

📌是次所得之集資資金將用於生日及新劇應援上,如若扣除應援成本後尚有餘額,將用於日後應援。

📌集資回禮交收之詳情將於稍後時間安排,敬請留意TG/IG/FB
大型藝術裝置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞