娛樂台邱彥筒(Marf@COLLAR)討論區2

1001 回覆
130 Like 291 Dislike
Muta真係好痴牙筒

老友你copy完隻腦魔跌咗落街
條腰
我係
有鹽甜筒你陷家產啦
偷名狗有鹽甜筒P
邱彦筒應該冇人用
唔知牙佛個MV會唔會有牙筒客串呢
應該有
造型都出埋

有呀牙筒話幾鍾意個造型
牙筒同牙佛會唔會有kiss kiss
父女點會
你咪on9啦
明天叱吒樂壇有Marf, CK & 熊爸!!
大家記住1230開903聽啦
食到成口白汁
兩個都好cute
頭先冇睇到903可以睇返
https://youtu.be/vZVQo5FBFxw
MYFC會係十月搞義工活動 有興趣嘅muffin就報名啦

秋高氣爽🍂,又係做義工嘅時候~
嚟緊10月同11月MYFC安排咗兩個義工日,畀大家以行動為牙筒應援~
想參加就快啲報名啦~
(完成義工好似有限量版應援添)

報名方法:
🔗 https://forms.gle/GTg51ks4wQ4RWxF57 🔗
(IG Link in Bio)

🐑阿棍屋🐑
日期:2022年10月25日 (星期二)
時間:上午12時30分至下午5時
報名費:$250 (將全數捐予合作機構)
地點:位於元朗,詳細地址將通知參加者
名額:10人
活動內容:機構簡介、清潔狗舍、餵飼狗隻、與狗散步

🐶沙律貓狗之家🐶
日期:2022年11月20日 (星期日)
時間:上午11時至下午5時
報名費:$250 (將全數捐予合作機構)
地點:位於元朗,詳細地址將通知參加者
名額:10人
活動內容:機構簡介、清潔狗舍、餵飼狗隻、與狗散步

⏰截止報名日期:2022年10月15日 (星期六)晚上11時59分
(獲選者將於10月16日或之前收到通知,並須於10月18日晚上11時59分前按指示繳交報名費,若未能繳交,名額會自動取消)

⚠️注要事項及活動條款 (報名前請詳細閱讀):
📌參加者必須年滿18歲
📌可報名多於1日,但若報名人數超出名額,報名者可能會獲派其中一日
📌若報名人數超出名額,本會將按提交的資料選擇參加者
📌報名費將於確定參加名單後收取,若於限期內未能收取,參加者的資格將自動取消
📌報名費將全數捐予合作機構,若活動因天氣或疫情取消,報名費將不獲退回
📌參加者請遵守合作機構職員及在場班長之安排
📌狗舍的多為中大型犬,怕狗者報名前請留意
📌活動可能弄污衣物,請選擇合適的衣服參加,本會不會負責一切衣服弄污的捐失
📌如遇惡劣天氣或疫情改變,本活動將依情況取消並通知參加者
📌自備個人防曬產品及防蚊產品
📌本會不會提供膳食及交通,參加者須自行安排
📌參加者拍照前請先得到合作機構職員或在場班長的准許
📌所有參加者將得到限量版應援,以示答謝

#COLLAR #Marf #MarfYau #邱彥筒 #邱彥筒MarfYau #邱彥筒香港後援會 #MarfYauFanClub
Dfc會員如果仲未開通帳號嘅話 請閣下於今晚11點前按照所收到嘅email並根據指示開通
收唔到email嘅話請盡快tg dm cs問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞