娛樂台邱彥筒(Marf@COLLAR)討論區2

1001 回覆
130 Like 291 Dislike

總算有連登仔係清醒嘅

又嚟到一年一度嘅情人節喇🥰
唔知各位有冇想見的人呢🤭
今年情人節SCFC x MYFC x WFC
攜手送上驚喜🫶🏻
為大家帶嚟SoMarf同埋So9嘅postcard💙💜🤎
等各位可以sweet住過情人節🥰
記得mark實時間去攞喇🫵🏻

❗是次派發較複雜 請仔細閲讀❗

🗓️派發日期:14/2/2023

💙代表只派發SoMarf postcard
🤎代表只派發So9 postcard
💗代表兩款postcard均會派發
(每人限取每款各一張)

———————————————

———————————————

鳴謝以上店舖免費借出場地💜
大家領取時要友善同有禮貌🫰🏻
要做個愛牙b嘅乖寶寶呀🥰
最中意CP
唔係筒糖咩
不過越亂越好
最中意CP配
晴筒
越亂越好
Marmarmu cp
嚟緊14號有機會同the special one一齊開live

❤️‍🔥𝙃𝙖𝙥𝙥𝙮 𝙑𝙖𝙡𝙚𝙣𝙩𝙞𝙣𝙚𝙨❤️‍🔥

今個情人節
一齊嚟測試你同𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡 𝙤𝙣𝙚嘅緣份啦💙

13/2 或之前填寫以下Google Form
回答心理測驗
答案同𝙩𝙝𝙚 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡 𝙤𝙣𝙚所選嘅一樣
就有機會於14/2當日一齊入live傾偈🫶🏻

⏳Google Form開放時間:12/2 15:00 - 13/2 23:59
🔗IG Link in Bio
https://forms.gle/CXz1dV5oXqVDCPxm8

𝐁𝐄 𝐌𝐘 𝐃𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐘 𝐈𝐆 𝐋𝐈𝐕𝐄✨
🗓️ 14/02/2023
⏰ 17:00左右

當日FC亦準備咗有獎小遊戲同大家玩
到時記得入live一齊玩啦💙

⚠️注意事項
📍入Live名額大概5名
📍入live次序將按遞交Google Form次序決定,Admins將以TG聯絡參加者
📍如Admins未能於2分鐘內聯絡參加者,名額將被取消,不會再補回
📍小遊戲須同時入大焗爐TG Group
筒b 情人節快樂
牙b

🎈應援物品系列🎈

嚟緊3月Marf除咗ᴄʟᴏᴄᴋᴇɴғʟᴀᴘ,重有啱啱公佈嘅ʜᴋᴛ x西九音樂節🎶
有咁多表演,🧁緊係要幫Marf出力應援

因此,FC準備咗最新嘅手燈~🔅

⏰開售時間:16/2/2022, 12:00PM
🔗 https://www.marfyaufanclub.com/
(IG Link in Bio)

⚠️注意事項
📍手燈的燈光為藍色,實物可能與圖片有差別
📍FC會儘量安排3月4前以順豐或Studio取貨形式發貨
📍Studio取貨日期將另行通知

#Marf #MarfYau
#邱彥筒 #邱彥筒MarfYau
#clockenflap #西九音樂節
#COLLAR #出道一週年
#邱彥筒香港後援會
#MarfYauFanClub
好正

🎈應援物品系列🎈

嚟緊3月Marf除咗ᴄʟᴏᴄᴋᴇɴғʟᴀᴘ,重有啱啱公佈嘅ʜᴋᴛ x ᴡᴇsᴛᴋ ᴘᴏᴘғᴇsᴛ 🎶
有咁多表演,🧁緊係要幫Marf出力應援

最後一樣係藍色反光布手幅,每款重送2張獨家相⭐️

⏰開售時間:16/2/2022, 12:00PM
🔗 https://www.marfyaufanclub.com/
(IG Link in Bio)

設計:Bear

⚠️注意事項
📍FC會儘量安排3月4前以順豐或Studio取貨形式發貨
📍Studio取貨日期將另行通知

#clockenflap #西九音樂節
#邱彥筒香港後援會
#marfyaufanclub
4廢青起身?

✨《The Bright Side》2nd新歌應援✨

為迎接聽日🅃🄷🄴 🄱🅁🄸🄶🄷🅃 🅂🄸🄳🄴新Version,我哋準備咗最新嘅應援✨

新歌應援物
🐻厚身A3 Poster

派發地點+時間
📍C86
尖沙咀天星碼頭 Shop KP04(近7-11 )
🗓17/2/2023 (Fri)
⏰14:00開始 (40份), 19:30開始 (40份)

設計:B仔

💫屆時請跟隨指示禮貌地向店員索取應援物
💫以上均為免費應援物,每人限取一份

☀️The Bright Side於各大音樂平台現已上架
📺 Official MV 請到YouTube觀看

#thebrightside #1stanniversary
#邱彥筒香港後援會
#MarfYauFanClub

雅B好正
邊L個雅B
打錯 牙B
牙P 靜靜雞喺度色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞