[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (238) 點解我唔齊50張劵

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
300石 2斯路 1布歐 1雙人 2菲利 1悟飯無閑
反而今次兩隻都係中綠pool
唔好玩,技悟同古拉一定低過兩隻7週
再抽喇,今次上pool好易中,我0課都3潛了

有冇人想互加好友掛隊長
4隻都唔中點算
咁你中哂未
抽哂特石就算喇,講真我唔覺得呢4隻有幾必要,係技悟叫勁d之外
超嗰兩隻都算
極嗰兩隻好想中
我覺得係就追祭pool,起碼可以幫d濕鳩lr開路,不過都係有愛先追,有錢都唔好咁洗,呢隻game d正價石課唔過

我好怕隻力古拉嗰種,成日用人地嗰隻都1超必加4拳,下下都賭運真係唔係好掂

我平時都少課 係今次下載pool課多少少
屌咩你少課,我少入嚟你唔好當我弱智先得家

唔掂喇隻game無保底,真係黑起上黎100pack正石都可以唔中,不如留返現實生活用好過,我而家都有底線,無哂超sale就算
真要少課
最近開支大咗好多
https://youtu.be/X4hD4x59oLM
布歐同農夫
高布歐好似係最強
玩家要救返肥布歐佢先變矮布歐
不嬲設定都係高布最勁
係咪識左女
終於用極隊過到
5 色最兇一族輕鬆過一星龍, 但係打得勁慢 10定12 rd , 7rd內又係要7週隊, 金古0 潛細力到
金古打力一星果度真係好R
知札其實我抽中完無用過
單體係強,但佢果8個CAT其實都係超系主場多,自己札隊又唔夠人打red zone
唯一有機會入隊打下red zone反而係世界混亂CAT
唔係
知爛面其實幾勁,但佢玩全札真係唔齊隊,又唔夠坦,我自己玩都係用返頭尾父子,如果唔係中間堆black一兩拳就比人打死
好過識條女,洗費重大

2000FUN 10000JPY先615HKD,有D心郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞