[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (238) 點解我唔齊50張劵

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
竟然
點解佢唔係輸出?
係咪自己免費整個隻?佢應該有免費十技(係超激戰打)
但我記得好似係整唔到多一隻免費十技上LR(唔知改左未)
EZA之後都唔差喎,冇LV24必殺技係唔會變極限必殺技,所以你係唔係都要升上去25LV
同埋你呢隻係LR,點可能唔升盡佢招必殺技
有冇大合照睇
想知係咪又請一大堆9唔搭8既kol去
硬係覺得香港會咁阿業自己搞個團可能仲好D
9成架喇 仲要sony
ps5都送曬比d女model唔知做乜鳩
可能我記錯 以為佢stack防做擋傷用
用過幾次勁rj

即係總之我想表達既係一d無乜傷 主要用黎support或者閃技或者坦傷既角係咪無乜必要升滿技

Btw呢隻好似無eza
屌佢老母臭閪 d red zone 同新關成Q日讀心 差少少達成條件 一係出必秒左 一係扣剩少少
終於刷齊想要嘅LRblue玉
夾夾埋埋升咗幾十 rank
送完班女都未必會打
咪做活動個陣打兩野
真玩家又買唔撚到
你不如貼出黎睇下係邊隻睇下有冇誤會先
如果係免費由SSR整上去LR個隻,係有EZA(如果係耳環藍神合體都應該係得個隻)不過日版開左,國伏好似未開(未見到有AREA28?定係已經開左AREA28?)
任刷不過都好麻煩
終於贏到斯路條撚樣
啱啱先知仙豆可以解除定位

係咪呢隻?
係呢隻 國服未有得eza
阿葉啲主動技開襯都唔係放中間開架wo
放中間正常係會大力少少
其實無論佢係咪SUPPORT都好,都應該要滿技,因為你唔知佢幾時出必殺會救你一命
呢隻EZA左之後都好大力本身都算係輸出,始終LR黎,一定大力過普通UR(極大>超絕特大>超特大>特大>大,超必殺技好似有D係超極大)
係咪因為有連LINK,個數靚D打出黎大力D?
係 主動技會計埋
yes 個數會大力多少少
1隻可能唔多覺眼 但成隊有4 5隻都有主動
出完之後果到都可以多唔少傷 你趕rd又好 要過關都好
多少少傷點都穩陣啲
btw 有無人試過轉位/一兩隻打左先開會唔會影響主動技個會心率?
唔太記得了 但以前仲可以SL大法刷氣絕果陣
冇記錯係有3次機會 3個位都刷唔到氣絕就一定做唔到
所以主動技我估一入關就已經set死左會心率
如果本身冇 應該係刷唔到會心出黎
好耐以前試過四周45,47
轉位係有機會刷到會心
就係要依D先多石
你如果想買D未打哂,又低LV既號,直接係到問人有無低進度多石號/多角號好過
如果3個位都冇的話就應該冇 好似係咁
100% correct
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞