[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (238) 點解我唔齊50張劵

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
可以選擇唔好玩,呢隻鳩GAME黎
長期抽野用幾百石千幾石都唔出一隻
你有冇去8591睇下?
去8591睇埋如果無真係唔玩

咁樣2舊零抵唔抵?日服真係無
國伏其實都冇咩野,不過你要睇自己長唔長玩,長玩其實國伏同日伏都冇咩分別
係差半年,不過大活動合作係一齊出(好似而家呢個時間咁,仲有好似係七夕)
國伏自己都冇咩點玩,抽野多,冇咩動力去打
如果你唔介意遲半年玩未來視都冇咩問題(問題係呢隻GAME冇咩未來視可言,公連就真係有啦)
兩舊幾水輕鬆玩係OK既,3400石個個係七週年,應該係而家最勁個幾張(冇復活)
下面3300石個兩張係六週年,一年過去已經冇咁勁,但兩張都有復活(有條件)
暫時你應該冇咁快上到去LR可以慢慢打下先
日伏就真係抽到祭個兩張先開波

知悟唔出必 俾我負碌過咗
如果龍珠想賣Account既話
由週年雙紅雙超4入坑,Lr唔算多
3x隻左右,大概8隻彩Lr左右
幾舊水係咪都賣唔到?
如果唔值錢我Del game就算
辣殺驚啲ac唔值錢
你試下放囉
我估總有人想要,放一兩個星期冇人要咪收返埋
岩岩50券出Gt3人組即刻想掉爆電話
不過玩既時間唔太長,除左Lr同某D Ssr角
我都唔太清楚邊D係實用,同埋為左今期個4隻Lr都挖哂所有石
同埋唔多界王,Red zone好多都唔識打
咁我試下搵d平台睇下幾舊水有無人要先,無人要就del game算
好少賣Game account
岩岩有望過下Carousell好似都要勁高練同勁多彩星先賣得出。好似我呢D廢野都應該唔值錢
我放極都冇人要
呢度有巴打之前賣左
我果個垃圾黎
咁睇黎疊埋心水del game好d

好似我呢d廢野幾舊水有無機會
唉我個帳落到兩皮都冇人要
2皮同幾舊水差好遠
2皮一定好勁
有LR體屬裸體莊子即收
唔該哂巴打
咁照買國伏買3300個個算
留意轉系統會冇晒啲石
我得apple,如果有and機就好,平好多
有你玩過臭到癲
兩皮買隻垃圾game acc我拎黎叫雞好過
有限定裸體大杜你要唔要
叫雞咪叫得幾次
我個帳可以任中出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞